Yrityksestä

Hyvinvointi- ja Jalkahoitola Spa Cara on yhden naisen yritys, lähellä sinua -luonnollisesti. Olemme palvelleet asiakkaitamme jo vuodesta 2017 alkaen lämmöllä ja intohimolla hyvinvointia kohtaan.
Spa Cara tarjoaa sinulle palveluja niin rentoutumiseen kuin erilaisten iho-ongelmien hoitoon unohtamatta asiakkaiden toiveita. Hoitolassamme on hyvin pitkälle linjaus ammattitasoisesta suomalaisesta luomukosmetiikasta sekä hajusteeton linjaus. Yritys on maanläheinen, luontoa ja ennen kaikkea sinun ihoasi kunnioittava. Spa Carassa Sinä olet vieraani, sekä miehet että naiset, lapset ja vanhukset sekä jokainen erilainen arvokas ihminen.

Kosmetologiset palvelut ovat saaneet vahvistusta laajasta IhanaElo -Hyvinvointipalvelusta, jonka ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme monipuolisia palveluita yhä laajemmin. Et saa vain pikaista personal trainer opastusta liikunnallisempaan elämän tapaan vaan koko elämäsi mullistavan matkan itseesi. Hyvinvointimatkallasi laitamme kuntoon sekä ruokavalion, liikunnalliset tottumuksesi, huomioimme oikeanlaisen palautumisen ja levon ja ehkä jopa tärkeimpänä, saat mahdollisuuden aloittaa ihan alusta itsesi parissa Elämän Sallimisen jaksolla.

Hyvinvointipalvelun ohella teemme yhteistyötä TreenaaKotona.comin kanssa tarjoten monipuolisesti liikuntaa kaikenikäisille. Nyt liikkuminen on tehty mahdollisimman helpoksi sillä voit treenata milloin ja missä vain haluat, etkä välttämättä tarvitse erityisemmin treeni välineitä oman kehon lisäksi.

Nimi Spa Cara on jo useamman vuoden odottanut pöytälaatikossa käyttöä. ”Spa” -haluan tuoda rentoutumisen ja haaveeni kylpylästä sinun käyttöösi. ”Cara” -voisi viitata omaan nimeeni, mutta se tarkoittaa japaniksi ja muutamalla muullakin kielellä ”rakas”. Tämä yritys on iso osa minua, ja on minulle tärkeä ja iso askel tulevaisuuteen ja se merkitsee minulle tärkeitä asioita: sisäistä ja ulkoista hyvinvointia, terveyttä, auttamista ja läheisyyttä. Mielenkiinnolla käyn läpi jokaisen päivän, oppien kokoajan jotain uutta ja ainutlaatuista. Minne tämä kaikki minut vielä viekään!

Etuliitteen Hyvinvointi- ja Jalkahoitola yritys sai, kun halusin luoda yrityksen teille kaikille- en vain naisille, vaan ihan kaikille ihmisryhmille sukupuoleen, ikään tai mihinkään katsomatta. Lisäksi tämä ei ole vain kauneushoitola. Tämä on hoitola, jossa kaikkein tärkeintä on sinun hyvinvointisi- niin henkisesti kuin fyysisesti. Tärkeäksi on muodostunut matkan varrella hajusteettomuus ja turvallinen luomu ja luonnon kosmetiikka, jota ilolla käytämme hoidoissamme.

Spa Cara tarjoaa sinulle ympäristöystävällisiä, mutta laadukkaita ammattikosmetiikkatuotteita niin pitkälle kuin mahdollista luomuna ja luonnonkosmetiikkana. Tuotteet ovat hyvin siedettyjä ja sopivat ihan jokaiselle. Valitsemalla luomua sekä luonnonkosmetiikkaa vähennät kemikaalikuormaa ihollasi ja saat juuri sitä, mitä ihosi kaipaa ilman ylimääräisiä täyteaineita, säilöntäaineita tai kemiallisesti tuotettuja hajusteita.

Valikoimissamme on suomalainen luomu kasvohoitosarja Anumati Naturals sekä suomalainen hajusteeton, medikaalinen ihonhoitosarja IN17 SkinCare. Lisäksi valikoimista löytyy laadukkaita jalka-, vartalo- ja käsihoitotuotteita sinulle itsellesi tai lahjaksi.

Toivon, että löydät tarjoamistani palveluista ja tuotteista juuri sitä mitä sinun ihosi ja kehosi tarvitsee voidakseen elinvoimaisesti.

 


Tietosuoja ja tietoturva

Päivitetty 25.5.2018   JOHDANTO Tietosuojan tavoitteena on turvata henkilötietojen lainmukainen käsittely, varmistaa tietoverkkojen keskeytymätön toiminta, estää tietoturvaloukkaukset sekä ulkopuolisten asiaton pääsy tietojärjestelmiin, estää tietojen tahaton tai haitallinen tuhoutuminen tai vääristyminen sekä minimoida aiheutuvat vahingot. Henkilötietojen käsittelystä on säädelty EU:n tietosuoja-asetuksella sekä tähän liittyvällä paikallisella lainsäädännöllä. Tietosuoja- ja tietoturvapolitiikka määrittelee ne periaatteet, vastuut, velvoitteet, toimintatavat sekä …

Katso sivun »

Timma -ajanvarausta koskeva tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste Tässä tietosuojaselosteessa kuvataan henkilötietojen käsittelyä koskevat periaatteet koskien liikkeemme (Hyvinvointi- ja Jalkahoitola Spa Cara) palveluita. Tarkempi kuvaus palveluistamme löytyy verkkosivuiltamme tai kysyttäessä meiltä. Tässä tietosuojaselosteessa muun muassa kuvataan: miten Liikkeemme käsittelee asiakkaiden henkilötietoja. minkälaisia henkilötietoja Liikkeemme voi kerätä asiakkaista. mihin tarkoituksiin Liikkeemme voi käyttää asiakkaiden henkilötietoja. asiakkaan oikeuksia koskien keräämiämme henkilötietoja. Rekisterin ylläpitäjät Hyvinvointi- …

Katso sivun »