↑ Palaa kohteeseen Kosmetologi

Vartalohoidot

KLASSISET VARTALOHOIDOT

Vartalohoidot räätälöidään mahdollisuuksien mukaan aina toiveidesi ja tavoitteidesi mukaisesti- silloin hoito on tavoitteellista ja antaa muutakin kuin hemmottelua ja omaa aikaa. Sarjahoitomahdollisuus takaa hyviä lopputuloksia.


Hieronnat

Hieronnat ovat hyvä keino ottaa aikaa itselle ja rentoutua, auttaa elimistöä palautumaan urheilusuorituksista ja oiva keino kivun lievitykseen. 

Meillä hieronnat räätälöidään tarvittaessa asiakkaan toiveiden, mahdollisten kiputilojen ja vaivojen perusteella asiakkaan tarvetta vastaavaksi kokonaisuudeksi. Hoidoissa voi käydä yksitellen tai sarjana halutun lopputuloksen mukaan. Annamme mielellämme opastusta kehon monipuoliseen hoitoon ja kuntouttamiseen kotona.

Niska-hartia-selkä- ja päähieronta 75min 60€ 

Niska-hartia-selkähieronta 30min 30

Kokovartalohieronta 60min 45

-Intialainen pään ja niskan alueen hieronta 30min 35€

Intialainen niskan- ja pään alueen hieronta perustuu intialaiseen hierontatekniikkaan, joka on luonteeltaan kevyttä, hemmottelevaa ja lihaskireyksiä helpottavaa. Hieronta vähentää stressiä ja lisää hyvänolon tunnetta. Hieronta tehdään istuma-asennossa.


Vartalon puhdistus- ja laitehoito

Selän puhdistus ultraäänellä 50€

Selkä syväpuhdistetaan tehokkaalla, mutta hellävaraisella ultraäänilaitteella. Ultraääni syväpuhdistaa ihoa ja nostaa ihosta epäpuhtauksia vielä hoidon jälkeisinäkin päivinä. Ultraääni myös antaa iholle kosteutta, auttaa hoitotuotteita imeytymään ihoon paremmin, kirkastaa ja tekee ihosta nuorekkaan sekä vaalentaa arpia sekä pigmenttiläiskiä. Hoito on täysin kivuton. Laitehoitoja ei suositella raskaana oleville tai mikäli sinulla on sydämentahdistin.

-Timanttihionta arville/maksaläiskille 20-50€

Hoidetaan vartalon iholle tulleita arpia ja pigmenttimuutoksena täsmähoitona tehokkaalla, kivuttomalla timanttihiontalaitteella. Hinta koostuu hoidon kestosta sekä hiottavan alueen määrästä. Suositellaan ehdottomasti sarjahoitona jotta tuloksia syntyy. Ei sovellu raskaana oleville tai atooppiselle iholle.

Kokovartalokuorinta (ei hierontaa) 60€*

Iho kuoritaan hellävaraisesti kuorinta-aineella saaden aikaan pehmeä, kirkas, puhdistettu lopputulos. Ihon kuorinta auttaa ihoa uusiutumaan tehokkaammin, puhdistaa ihoa sekä parantaa tuotteiden imeytyvyyttä.

Selän alueen kuorinta (ei hierontaa) 20€*

Iho kuoritaan hellävaraisesti kuorinta-aineella saaden aikaan pehmeä, kirkas, puhdistettu lopputulos. Ihon kuorinta auttaa ihoa uusiutumaan tehokkaammin, puhdistaa ihoa sekä parantaa tuotteiden imeytyvyyttä.

*Selkä- tai vartalohieronnan yhteydessä

-Vartalokuorinta 25€

-Selän kuorinta 10€


Kaikki hintamme sisältävät arvonlisäveron 24%