↑ Palaa kohteeseen Kosmetologi

SPA-hoidot

SPA-HOIDOT

Spa-hierontamme ovat sekä hemmottelevia ja rentouttavia että hyvinvointiasi hoitavia. Hoidoissamme käytetään ainoastaan laadukkaita eteerisiä luonnonöljyjä allergisoivien hajusteiden sijaan. Hoidot soveltuvat siis oikein hyvin allergisille ja astmaatikoillekin.

Sekä selän alueen että vartalon alueen hierontoihin on mahdollista yhdistää ihoa uudistava ja hoitava kuorinta, joka on valittavissa esimerkiksi käytetyn eteerisenöljyn mukaan.

Eteerisistäöljyistämme iho saa runsaasti ravintoaineita, antioksidantteja ja energiaa. Toiset öljyt kosteuttavat ihoa, toiset vaikuttavat verenkiertoon ja lihaskolotuksiin- valinnan varaa on siis runsaasti kehosi ja mielesi tarpeiden mukaan.Aromaterapian eteerisetöljy vaihtoehdot SPA-hoitoihin:

Suklaa: ravitseva ja antioksidanttinen / Kirsikka: kirkastava ja hoitava / Vanilja: ihoa pehmentävä ja hemmotteleva / Sitruuna: kuona-aineita poistava ja energisoiva / Minttu: puhdistava ja kipualievittävä / Sesonki: kausittain vaihtuva. Ei sovellu raskaana oleville (hunaja ja mutahoitoa huomioimatta).SPA Niska-hartia

-Niska-hartia-selkä- ja päähieronta 75min 60€*

-Niska-hartia-selkähieronta 30min 40€

+kuorinta 10€

*PEUKKUKORTILLA -10% Niska-hartia-selkä- ja päähieronta 75min 60€SPA Kokovartalo

Kokovartalohieronta 60min 60€

+kuorinta 20€Hu
najahoidot

Hunajahoidoillamme vähennetään tehokkaasti ihonalaista selluliittia ja poistetaan elimistöön kertyneitä kuona-aineita miellyttävästi käyttämällä aitoa luonnon hunajaa. Mikäli olet oikein kipuherkkä tai allerginen hunajalle, suosittelen valitsemaan joko klassisen, spa-hieronnan tai kuolleenmeren vartalohoidon. Hunajahoitoja suositellaan erityisesti ongelma-alueiden ihonhoidossa tiiviinä sarjahoitona tavoitteiden saavuttamiseksi. Nämäkin hoidot räätälöidään juuri sinulle sopiviksi.Hunaja Niska-hartia

-Hunaja niska-hartia-selkähieronta 30min 40€

+hunajakuorinta 20€

-Hunaja niska-hartia-selkäkuorinta (ei sis. hierontaa) 30€

Hunajahoidot ongelma-alueelle esim. kädet/vatsa/reidet

-15-30min hoidettavan alueen mukaan 25-60€Kuolleenmeren muta ja suolahoidot

Kuolleenmeren hoitosarjamme tuotteet ovat Jordanin vesien uumenista nostettua ihoa hellivää terveysmutaa ja hoitavaa suolaa. Yhdessä muta ja suola muodostavat tehokkaan, mutta hellävaraisen liiton, joka kiinteyttää ihoa, syväpuhdistaa ja vähentää kuona-aineiden määrää elimistössä ja on erityisen hyvä sekä psoriasiksen ja aknen hoidossa. Hoidot vähentävät myös turvotusta ja ovat oivallinen apukeino reuman hoidossa.

Hoitoja toteutamme asiakkaan tarpeiden mukaan koko vartalolle tai yksittäisille ihoalueille.Kuolleenmeren Kokovartalo

-Kuolleenmeren suolakuorinta, mutanaamio 65€ TOP2Kuolleenmeren Yksittäinen alue kuten Selkä/Vatsa/Reidet…

Kuolleenmeren suolakuorinta, mutanaamio 45
K
aikki hintamme sisältävät arvonlisäveron 24%