↑ Palaa kohteeseen Kosmetologi

Sokeroinnit

SOKEROINNIT

Ihokarvojen poistaminen luonnon sokerilla on tämän päivän IN. Karvanpoisto on lähes kivutonta, se on luonnonmukaista ja antaa pitkäaikaisen helpotuksen sheivauksen ja epiloinnin jäädessä pois päivittäisistä arkirutiineista. Luonnon sokeri ei vain poista häiritseviä karvoja vaan kuorii hellävaraisesti ihoa, jolloin sisäänkasvavien karvojen määrä vähenee. Kun karvojen kasvurytmi ”saadaan kuriin” sokerointi väli pitenee karvojen ohentuessa ja kasvun hidastuessa. Kiusallinen hienhaju helpottaa kainalosokeroinnin myötä. Mitä säännöllisemmin karvoja poistetaan sitä sileämmäksi ja pehmeämmäksi muuttuu ihosi, karvasi kasvu hidastuu ja vähenee sekä karvan laatu ohenee.Annathan karvan kasvaa ennen ensimmäiseen sokerointiin tuloasi ihan kunnolla. Lyhyellä juuri sheivatulla sängellä karvanpoistoon tullessa toimenpide vie aikaa ja on siten kivuliaampi.

Sokerointeja teemme kasvoille ja koko vartalolle. Teemme sokerointeja myös miehille. Naisten brasilialainen löytyy valikoimistamme.Asiakkaiden ajatelmia sokeroinnista:

Mirja 26v: ”Ennen sheivailin päivittäin, kun karvoja kasvoi kokoajan kainaloihin, sääriin, bikinirajaan… Sokerointi on pelastanut paljon aikaani ja kiusallinen kainaloiden hikoileminenkin on helpottunut. Tätä jatkan vielä pitkään!”

Terttu 68v: ”Iän tuomat kiusalliset ”parta- ja viiksikarvat” häiritsivät valtavasti ennen sokeroinnin aloittamista. Nypin sormin, pinseteillä… Aina löytyi karvoja, jotka tekivät minut lähes hulluksi! Nyt, kun karvoja on poistettu sokerilla ensin 1kuukauden välein, nyt 1,5kuun välein olen todella huojentunut- enää harvoin tarvitsee nyppiä sokeroinnin välillä ilmestyviä yksittäisiä ”kiusankappaleita”. On ollut ilo huomata karvojen vähentyneen, ohentuneen ja sokerointivälin pidentyneen. Kiitos loistosokeroijalle!”-Huuli/posket/leuka/korvat/kulmat: 1osa 10€, 3osaa 27€

-Koko kasvot 33€

-Kainalot 27

-Koko jalat (sääret ja reidet) 59€

-Sääret tai reidet 35€

-Brassi (naisten) 43€

-Bikiniraja 35€

-Selkä 45€

-Kädet 35
K
aikki hintamme sisältävät arvonlisäveron 24%