↑ Palaa kohteeseen Kosmetologi

Morsiamelle

MORSIAMELLE

Meillä morsiamella on lupa loistaa ja olla päivän kaunein! Loihdimme säihkyvät häämeikit, jotka kestävät onnen kyyneleet, makeat naurut ja olosuhteet kuin olosuhteet laadukkailla luomumeikeillämme, jotka antavat ihon hengittää ja hehkua yhtäaikaa. Halutessasi voit valita valmiista paketeista tai räätälöidään juuri sinulle sopiva morsiuspaketti. Suunnitellaan yhdessä hääpäivästäsi loistelias!Morsiusmeikki (sis. Koemeikin) 75Classic morsiuspaketti 199

Klassinen morsiuspaketti sisältää kirkastavan Cinderella Peel -kasvohoidon, koe- ja häämeikin, halutessanne sulhasen puuteroinnin sekä morsiamen ihanan 60min koko vartalohieronnan rentouttamaan ennen H hetkeä. Morsiuspaketti voidaan tehdä yhden päivän aikana tai jakaa useammalle hoitokerralle, esim. viikkoa ennen häitä.

Relax morsius paketti 209€

Rentoudu hetki ennen suurta päivää ottamalla hetki omaa aikaa- vähennät samalla stressiä sekä kiireen tunnetta. Relax pakettimme tarjoilee sinulle kirkastavan kasvohoidon kera ihanaa lymfahierontaa kuukivillä. Tietenkin loihdimme säihkeen kasvoillesi koe- ja häämeikillämme ja autamme tarvittaessa sulhasen puuteroinnissa. Morsiamena sinulla on etuoikeus hemmotteluun ennen häitä, joten saat ihanan rentouttavan lymfaattisen 60min hieronnan. Morsiuspaketti voidaan tehdä yhden päivän aikana tai jakaa useammalle hoitokerralle, esim. viikkoa ennen häitä.

Frozen morsius paketti 189

Tämä morsiuspaketti on suunniteltu virkistämään ja se soveltuu myös ihanasti talvihäihin- miksei myös helteiseen Juhannusseremoniaan. Frozen paketti sisältää morsiusmeikin sekä koemeikin lisäksi sulhasen puuteroinnin. Morsiamelle on luvassa virkistävä, ihoa kirkasva AHA- ja BHA -hedelmähappokasvohoito, joka antaa ihosi säihkyä. Lisäksi paketti sisältää virkistävän, verenkiertoa lisäävän ja rentouttavan piparminttu kokovartalohieronnan (60min). Morsiuspaketti voidaan tehdä yhden päivän aikana tai jakaa useammalle hoitokerralle, esim. viikkoa ennen häitä.

Suprise morsius paketti 219€

Yllätä itsesi ja sulhasesi tällä yllätyksellisellä ja mukavalla morsiuspaketilla. Pakettiin kuuluu tietenkin koe- ja häämeikki sekä sulhasen puuterointi. Kasvohoitoon voitte tulla sulhon kanssa yhdessä- kirkastetaan molempien kasvot juhlakuosiin! Pisteenä iin päällä pakettiin kuuluu morsiamen brasialialainen ihokarvojen poisto, jota sulhanen ei todella osaa odottaa. Morsiuspaketti voidaan tehdä yhden päivän aikana tai jakaa useammalle hoitokerralle, esim. viikkoa ennen häitä.

-Cara morsius paketti 279€

SpaCaran nimikko morsiuspaketti sisältää kaiken, mistä morsian voi vain unelmoida: häikäisevän meikin (sisältäen koemeikin ja sulhasen puuteroinnin), DETOX -syväpuhdistavan ja upeasti ihon kirkastavan kasvohoidon, katseen avaaman upean Yumi Lashes -ripsien kestotaivutuksen sekä minimanikyyrin kasvohoidon yhteydessä, bikinilinjan sokeroinnin sekä rentouttavan selkähieronnan (45min). Morsiuspaketti voidaan tehdä yhden päivän aikana tai jakaa useammalle hoitokerralle, esim. viikkoa ennen häitä.

-DIY morsius paketti:

Haluaisitko itse luoda oman morsiuspakettisi? Se käy vallan mainiosti! Itse räätälöity paketti morsiamen toiveiden mukaan kannattaa tulla suunnittelemaan kanssani hyvissä ajoin ennen juhlapäivää, jotta ehdimme toteuttaa toiveesi. Hulluimmatkin ideat on mahdollista toteuttaa tietyissä puitteissa! Ota rohkeasti yhteyttä, tehdään hääpäivästäsi maailman paras!
K
aikki hintamme sisältävät arvonlisäveron 24%