↑ Palaa kohteeseen Kosmetologi

Miehille

MIEHILLEKasvot:

-Ultraääni kasvohoito (ei hierontaa) 50€

Ultraääni kasvohoito (45-60min) sisältää kasvojen ihon puhdistuksen, ultraäänilaitteella tehdyn kivuttoman kuorinnan, seerumin, naamion ja hoitovoiteen. Hoito tehdään ihotyyppisi mukaan huomioon ottaen ihon tarpeet hajusteettomilla ja tuoksuttomilla tuotteilla.

-Kemiallinen CC Peel -maitohappokuorinta kasvohoito 83€

CC Peel -maitohappojen kuorivaan vaikutukseen perustuva tehokas kemiallinen kasvohoito 45-60min sisältää ihon puhdistuksen, ihon kemiallisen maitohappokuorinnan, rauhoittavan ja kosteuttavan seerumin, syväkosteuttavan naamion, kosteuttavan hoitovoiteen, kulmien muotoilun.

Kemiallisessa kuorinnassa iholle tehdään hallittu ”vaurio” hapon avulla samaan tapaan kuin tuhkimo hoidossamme tällä kertaa käyttäen maitohappoa. Reaktio saa ihon uusiutumaan tehokkaasti ja on syväpuhdistava. Lopputuloksena ihosta tulee tasaisempi, kirkkaampi ja elinvoimaisempi. Kuorinnan avulla tasapainotetaan myös ihon toimintoja.

Hoito sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti rosacean ja aknen hoitoon. Hoito sopii myös miehille. Hoito toteutetaan hajusteettomilla suomalaisilla IN17 erikoishoitotuotteilla.

-DETOX -syväpuhdistava kasvohoito 83€

Suuren suosion saavuttanut Anumati Naturals erikoiskasvohoito DETOX -syväpuhdistava hoito 1h 15-30min on hoitolamme menestys kasvohoito syystäkin. Hoito tarjoaa paljon hemmottelua ja hyvää oloa sekä heti näkyviä tuloksia iholla.

DETOX-hoito sisältää ihon puhdistuksen, DETOX ja ENERGY naamiot, seerumin, hoitovoiteen, kulmien muotoilun sekä rentouttavat hieronnat jaloille sekä hartia-pääseudulle tai halutessasi niskan alueelle.

DETOX -hoito sopii kaikille ihotyypeille ollen rentouttava ja tehokas. Hoito syväpuhdistaa ihoa tehokkaasti, hoitaa juonteita kiinteyttäen ihoa, kirkastaa ja poistaa kuona-aineita ilmiömäisesti. Ensimmäisen hoitokerran jälkeen näet jo selviä tuloksia- puhdistuneen, kirkaan ja virkistyneen ihon. Sarjahoitona DETOX tarjoilee tuloksellisempaa ihonhoitoa rakkaudesta luontoon ja ihoon. Maksimissaan 2 hoitosarjaa vuodessa hoidon tehokkuuden vuoksi.Jalat:

Jalkahoitomme soveltuvat myös diabeetikoille.

Klassinen jalkahoito 63

Hoidossa jalat kylvetetään, kuoritaan, kovettumat poistetaan, kuivuutta ja känsiä hoidetaan, kynnet leikataan sekä kynsinauhat siistitään.

Lymfaattinen jalkahoito 79

Lymfaattisessa jalkahoidossa1h 30min jalat hoidetaan kuten klassisessa hoidossa: kylvetetään, kuoritaan, kovettumat poistetaan, kuivuutta ja känsiä hoidetaan, kynnet leikataan sekä kynsinauhat siistitään. Lisäksi hoitoon kuuluu koko jalkojen lymfaattinen hieronta, joka vähentää turvotusta, auttaa kuona-aineiden poistumisessa sekä rentouttaa syvästi.

Kun tulet mihin tahansa lymfahoitoon, huolehdi että päälläsi on kiristämättömät vaatteet, erityisesti alusvaatteet. Jos alusvaatteet puristavat, nestekierto ei pääse kiertämään kunnolla ja lymfa ei pääse vaikuttamaan. Tulethan hoitoon avoimin mielin.

Varpaan kynsien leikkaus 15€

Jalkahieronta 30€Ihokarvojen poisto sokerilla:

Ihokarvojen poistaminen luonnon sokerilla on tämän päivän IN. Karvanpoisto on lähes kivutonta, se on luonnonmukaista ja antaa pitkäaikaisen helpotuksen häiritsevien nenäkarvojen, parta- ja viiksikarvojen ajoon.

Annathan karvan kasvaa ennen ensimmäiseen sokerointiin tuloasi ihan kunnolla. Lyhyellä juuri sheivatulla sängellä karvanpoistoon tullessa toimenpide vie aikaa ja on siten kivuliaampi.

Sokerointeja teemme selälle, kasvoille ja halutessa jaloille ja kainaloille.

Anna parran sängelle lähdöt jo tänään!

-Selän/rintakehän alueen sokerointi 45€

-Parran rajojen/nenäkarvojen/korvien siistintä 10€

-Parran siistintä, nenän ja korvien sokerointi yhdessä 27€Kädet:

-Käsihoito 40€

Käsihoito sisältää kynsien siistinnän, kynsinauhojen hoidon, käsien kuorinnan, kosteuttavan voiteen sekä kevyen käsihieronnan.Vartalo:

Hieronnat ovat hyvä keino ottaa aikaa itselle ja rentoutua, auttaa elimistöä palautumaan urheilusuorituksista ja oiva keino kivun lievitykseen. 

Meillä hieronnat räätälöidään tarvittaessa asiakkaan toiveiden, mahdollisten kiputilojen ja vaivojen perusteella asiakkaan tarvetta vastaavaksi kokonaisuudeksi. Hoidoissa voi käydä yksitellen tai sarjana halutun lopputuloksen mukaan. Annamme mielellämme opastusta kehon monipuoliseen hoitoon ja kuntouttamiseen kotona.Niska-hartia-selkä ja päähieronta 75min 60

-Niska-hartia-selkähieronta 30min 30

Intialainen pään ja niskan alueen hieronta 35

Intialainen niskan- ja pään alueen hieronta perustuu intialaiseen hierontatekniikkaan, joka on luonteeltaan kevyttä, hemmottelevaa ja lihaskireyksiä helpottavaa. Hieronta vähentää stressiä ja lisää hyvänolon tunnetta. Hieronta tehdään istuma-asennossa.

Selän alueen kuorinta (ei sisällä hierontaa) 20€I

ho kuoritaan hellävaraisesti kuorinta-aineella saaden aikaan pehmeä, kirkas, puhdistettu lopputulos. Ihon kuorinta auttaa ihoa uusiutumaan tehokkaammin, puhdistaa ihoa sekä parantaa tuotteiden imeytyvyyttä.

Selän puhdistus ultraäänellä 50€

Selkä syväpuhdistetaan tehokkaalla, mutta hellävaraisella ultraäänilaitteella. Ultraääni syväpuhdistaa ihoa ja nostaa ihosta epäpuhtauksia vielä hoidon jälkeisinäkin päivinä. Ultraääni myös antaa iholle kosteutta, auttaa hoitotuotteita imeytymään ihoon paremmin, kirkastaa ja tekee ihosta nuorekkaan sekä vaalentaa arpia sekä pigmenttiläiskiä. Hoito on täysin kivuton ja sopii akneihon hoitoon. Laitehoitoja ei suositella mikäli sinulla on sydämentahdistin.Lymfaattiset hoi
dot:

Lymfaattiset hoidot toteutetaan asiakaslähtöisesti räätälöiden jokaiselle asiakkaalle oma hoitokokonaisuus tukemaan asiakkaan hyvinvointia. Käsiteltäviä alueita ovat useimiten kasvot, vatsa, kädet sekä jalat. Lymfaattiset hoidot ovat syvästi rentouttavia. Hoito vähentää turvotusta ja auttaa esimerkiksi migreenioireisiin ja vaikuttaa elimistön nestekiertoa vilkastuttavasti. Hoitoajat räätälöidään myös asiakaskohtaisesti 4575min. Lymfahoitoja suositellaan säännöllisesti otettavaksi tai tiiviinä sarjana.

Lisäksi tarjonnastamme löytyy pään ja niskan alueen Intialainen hieronta, joka lukeutuu lymfaattisiin hoitoihin ja on vaikutuksiltaan lymfaattisen rentouttava. Sekä intialaista hierontaa että lymfahoitoja suositellaan ihan kaikille.

45min hieronta 50

-60min hieronta 55€

75min hieronta 60Hunaja ja Kuolleenmeren suola- ja mutahoidot:

-Kts. SPA-HOIDOT osiostaK
uumakivihieronta:

Kuumakivihierontamme ovat rentouttavia ja mieltä sekä kehoa hemmottelevia lämpöhoitoja kaiken ikäisille ja kokoisille. Hoito hemmottelee lihaksia lämmöllä ja kiihdyttää näin aineenvaihduntaa ja verenkiertoa. Kuumakivihoidot ovat mahdollista tehdä myös säännöllisesti tai sarjahoitona erilaisiin lihasjäykkyyksiin räätälöidysti. Ethän saavu hoitoon kuumeisena tai mikäli kärsit esimerkiksi tulehduksista. A
siakkaan ajatelmia:

Ari 42v: ”Kun sain synttärilahjaksi kuumakivihieronnan- suorastaan järkytyin ja vähän pelotti hoitoon tulo. Hieroja oli kuitenkin oikein helposti lähestyttävä, ystävällinen ja ammattimainen joten jännitys hävisi heti hoitoon tullessa. Minulle selvisi myös, että hoitolassa käy paljon muitakin miehiä kaikenlaisissa hoidoissa. Kuumakivihoito itsessään oli kuin olisin ollut uudessa ulottuvuudessa- kuin taivaassa. Yksi parhaista synttärilahjoista jonka olen saanut!”Kuumakivihieronta selkä-hartiat 45min. 47€

Kuumakivihieronta selkä-hartia (sis. Päähieronnan) 60min. 60€
K
aikki hintamme sisältävät arvonlisäveron 24%