↑ Palaa kohteeseen Kosmetologi

Kasvohoidot

 

KASVOHOIDOT

Kaikki kasvohoitomme tehdään asiakaskohtaisesti, juuri sinun ihollesi sopivalla tavalla. Useimmat hoitomme sopivat kaikille ihotyypeille.

Kaikkiin hoitoihin on mahdollista yhdistää lisäpalveluita. Kulmien muotoilu kuuluu meillä kaikkien kasvohoitojen hintaan.

Mikäli sinulla on flunssa tai akuutti huuliherpes, varattu hoitoaika tulee siirtää.KASVOHOITOJEMME TOP5:

1. DETOX -Syväpuhdistava erikoiskasvohoito

2. Kuolleenmeren suola- ja mutakasvohoito

3. Cinderella Peel – kemiallinen tuhkimokasvohoito

4. AHA – ja BHA -hedelmähappo kasvohoito

5. Ultraääni kasvohoito
LUOMU
Anumati Naturals- Kasvohoidot (muotoilu sisältyy hintaan)

-Klassinen kasvohoito (ihotyypin mukaan) 63

Klassiset kasvohoitomme (1h15-30min) toteutetaan laadukkaalla suomalaisella Anumati Naturals -luomuihonhoito ammattisarjalla. Hoito sisältää ihon puhdistuksen, kuorinnan, seerumin, naamion, hoitovoiteen, kulmien muotoilun sekä rentouttavan hieronnan. Hoito toteutetaan ihotyyppisi ja ihosi tarpeiden mukaisesti.

-Nuorten kasvohoito (alle 18v.) 53

Nuorten kasvohoito 1h 15-30min sisältää ihon puhdistuksen, kuorinnan, naamion, seerumin, hoitovoiteen, kulmien muotoilun sekä hieronnan. Hoito toteutetaan ihotyyppisi ja ihosi tarpeiden mukaisesti. Usein käytämme nuorten hoidoissa myös kivutonta ultraäänilaitetta ihon puhdistamiseen sekä mekaanista puhdistusmenetelmää.Hajusteettomat
-IN17- Kasvohoidot (muotoilu sisältyy hintaan)

Valitse IN17 – suomalaiset tulokselliset, medikaaliset ja hajusteetomat kasvohoidot, kun haluat nopeita tuloksia, hellävaraista tehokkuutta ja ihollesi luksusta!

Kiinteyttävä kasvohoito 85

Kiinteyttävä IN17 kasvohoito 1h15-30min sisältää kasvojen puhdistuksen, kuorinnan ultraäänilaitteella, kiinteyttävän seerumin, kiinteyttävän naamion, hoitovoiteen, kulmien muotoilun, rentouttavan hieronnan.

Herkän ihon kasvohoito 73

Herkän ihon IN17 kasvohoito1h15-30min sisältää ihon puhdistuksen, ultraäänikuorinnan, kosteuttavan ja rauhoittavan seerumin sekä naamion, hoitovoiteen, kulmien muotoilun sekä rentouttavan hieronnan.

Puhdistava kasvohoito 73

Puhdistava IN17 kasvohoito1h15-30min sisältää ihon puhdistuksen, timanttihionnan, seerumin, naamion, hoitovoiteen, kulmien muotoilun sekä rentouttavan hieronnan. Hoito toteutetaan ihotyyppisi ja ihosi tarpeiden mukaisesti.

Lymfakasvohoito 73

Lymfaattinen IN17 kasvohoito 1h15-30min sisältää ihon puhdistuksen, kuorinnan, seerumin, naamion, hoitovoiteen, kulmien muotoilun sekä rentouttavan kasvojen alueen lymfahieronnan. Kasvojen lymfaus mm. lisää tehokkaasti nestekiertoa ja siten helpottaa turvotuksia sekä laukaisee lihasjännityksiä, joita ilmenee herkästi leuan, hampaiden ja silmien ympärillä. Hoito toteutetaan ihotyyppisi ja ihosi tarpeiden mukaisesti.Erikois- ja laitekasvohoidot

Erikois- ja laitekasvohoidot soveltuvat tavoitteelliseen ihonhoitoon, kun kaipaat tuloksia tai muuten hoidat ihoasi säännöllisesti. Hoito toteutaan toiveidesi mukaan huomioiden tarkasti ihosi kunto ja tarpeet.

Kaikki kasvohoitomme tehdään asiakaskohtaisesti, juuri sinun ihollesi sopivalla tavalla. Useimmat hoitomme sopivat kaikille ihotyypeille, huomaathan muutamat rajoitteet hoitokohtaisesti.

Kaikkiin hoitoihin on mahdollista yhdistää lisäpalveluita. Kulmien muotoilu kuuluu meillä kaikkien kasvohoitojen hintaan.

Mikäli sinulla on flunssa tai akuutti huuliherpes, varattu hoitoaika tulee siirtää.-Kemiallinen Cinderella Peel -kuorinta kasvohoito 95€ TOP3

Cinderella Peel -tuhkimokasvohoito 45-60min sisältää ihon puhdistuksen, ihon kemiallisen tuhkimokuorinnan, rauhoittavan ja kosteuttavan seerumin, syväkosteuttavan naamion, kosteuttavan hoitovoiteen, kulmien muotoilun.

Kemiallisessa kuorinnassa iholle tehdään hallittu ”vaurio” hapon avulla. Reaktio saa ihon uusiutumaan tehokkaasti ja on syväpuhdistava. Lopputuloksena ihosta tulee tasaisempi, kirkkaampi ja elinvoimaisempi. Kuorinnan avulla tasapainotetaan myös ihon toimintoja tehokkaasti.

Hoito sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti rosacean ja aknen hoitoon. Hoito sopii myös miehille. Tämä hoito on erityisen hyvä viikkoa ennen juhlia, joissa ihon tulee sädehtiä. Hoito toteutetaan hajusteettomilla suomalaisilla IN17 erikoishoitotuotteilla.

-Kemiallinen CC Peel -maitohappokuorinta kasvohoito 85€

CC Peel -maitohappojen kuorivaan vaikutukseen perustuva tehokas kemiallinen kasvohoito 45-60min sisältää ihon puhdistuksen, ihon kemiallisen maitohappokuorinnan, rauhoittavan ja kosteuttavan seerumin, syväkosteuttavan naamion, kosteuttavan hoitovoiteen, kulmien muotoilun.

Kemiallisessa kuorinnassa iholle tehdään hallittu ”vaurio” hapon avulla samaan tapaan kuin tuhkimo hoidossamme tällä kertaa käyttäen maitohappoa. Reaktio saa ihon uusiutumaan tehokkaasti ja on syväpuhdistava. Lopputuloksena ihosta tulee tasaisempi, kirkkaampi ja elinvoimaisempi. Kuorinnan avulla tasapainotetaan myös ihon toimintoja.

Hoito sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti rosacean ja aknen hoitoon. Hoito sopii myös miehille. Hoito toteutetaan hajusteettomilla suomalaisilla IN17 erikoishoitotuotteilla.

-AHA- ja BHA -hedelmähappokuorinta kasvohoito 73€ TOP4

Anumati Naturals tarjoaa käyttöömme ilmiömäisen erikois AHA- ja BHA-hedelmähappo kasvohoidon 1h 15-30min, joka sisältää ihon puhdistuksen, AHA- ja/tai BHA -hedelmähappokuorinnan, seerumin, syväkosteuttavan naamion, hoitovoiteen, kulmien muotoilun sekä rentouttavan hieronnan.

Hedelmähappohoito sopii kaikille ihotyypeille. Hedelmähapot ovat hellävaraisia ja niitä on kahta erilaista, joita voi hoidon tuloksesta riippuen yhdistää- syväpuhdistavana tai kiinteyttävänä. Lopputuloksena pehmeä, kirkas ja kosteutettu iho. Hoito on paras toteuttaa muutama päivä ennen H -hetkeä, jolloin kasvosi loistavat sinulle tärkeinä hetkinä.


-DETOX -syväpuhdistava kasvohoito 83€ TOP1

Suuren suosion saavuttanut Anumati Naturals erikoiskasvohoito DETOX -syväpuhdistava hoito 1h 15-30min on hoitolamme menestys kasvohoito syystäkin. Hoito tarjoaa paljon hemmottelua ja hyvää oloa sekä heti näkyviä tuloksia iholla.

DETOX-hoito sisältää ihon puhdistuksen, DETOX ja ENERGY naamiot, seerumin, hoitovoiteen, kulmien muotoilun sekä rentouttavat hieronnat jaloille sekä hartia-pääseudulle tai halutessasi niskan alueelle.

DETOX -hoito sopii kaikille ihotyypeille ollen rentouttava ja tehokas. Hoito syväpuhdistaa ihoa tehokkaasti, hoitaa juonteita kiinteyttäen ihoa, kirkastaa ja poistaa kuona-aineita ilmiömäisesti. Ensimmäisen hoitokerran jälkeen näet jo selviä tuloksia- puhdistuneen, kirkaan ja virkistyneen ihon. Sarjahoitona DETOX tarjoilee tuloksellisempaa ihonhoitoa rakkaudesta luontoon ja ihoon. Maksimissaan 2 hoitosarjaa vuodessa hoidon tehokkuuden vuoksi. Sopii myös raskaana oleville.

-Phyt’s Soin Multi-Vita -kiinteyttävä kasvohoito 83€

Phyt’s Soin Multi-Vita -kiinteyttävä kasvohoito 1h15-30min sisältää ihon puhdistuksen, kuorinnan, kuorivan sekä kiinteyttävän kaneliseerumin, kiinteyttävän naamion, kiinteyttävän hoitovoiteen, kulmien muotoilun sekä rentouttavan hieronnan.

Soin Multi-Vita ravitsee ihoasi ja saa sen hehkumaan jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Iho kiinteytyy ja kirkastuu tehokkaasti. Sopii vähentämään juonteita ennalta tai jo niiden muodostuttua. Hoito soveltuu kaikille ihotyypeille. Hoito tuotteet sisältävät kanelia ja vehnänalkioita eli ei sovellu esim. kaneliallergikoille tai keliaakikoille.

-ANTI-AGING Kuolleenmeren kasvohoito 75€ TOP2

Kuolleenmeren kasvohoito 1h15-30min sisältää ihon puhdistuksen, kuolleenmeren suolakuorinnan, kuolleenmeren syväpuhdistavan mutanaamion, kosteuttavan hoitovoiteen, kulmien muotoilun sekä rentouttavan hieronnan.

Kuolleenmeren kasvohoito on erinomainen valinta, kun ihosi kaipaa syväpuhdistusta, kärsii turvotuksesta, kaipaa kirkastusta ja hoitavuutta. Hoito sopii kaikille ihotyypeille, raskaana oleville eikä kuivata ihoa. Yhden hoidon jälkeen tulokset huomattavat.

-Ultraääni kasvohoito 75 TOP5

Ultraääni kasvohoito 1h15-30min sisältää ihon puhdistuksen, kivuttoman ultraäänikuorinnan, seerumin, naamion, hoitovoiteen, kulmien muotoilun sekä rentouttavan hieronnan.

Hoito soveltuu kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivuudesta kärsiville sekä miehille. Ultraääni nostaa hellävaraisesti mutta tehokkaasti epäpuhtauksia iholta vielä useita päiviä hoidon jälkeen ollen näin puhdistava hoitomenetelmä. Hoito kosteuttaa, kirkastaa ja hoitaa juonteita tehokkaasti.

Mikäli olet raskaana tai käytät sydämentahdistinta hoitoa ei suositella.

-Timanttihionta kasvohoito 75€

Timanttihionta kasvohoito 1h 15-30min sisältää ihon puhdistuksen, timanttihionnan, seerumin, kosteuttavan naamion, hoitovoiteen sekä kulmien muotoilun.

Timanttihionta hoito soveltuu erityisen hyvin ihon puhdistukseen, aknen hoitoon sekä kiinteyttämään ihoa. Timanttihionnalla lisäksi vaalennetaan ja häivytetään arpia, pigmenttimuutoksia ja juonteita tehokkaasti. Hoito on hellävarainen, mutta herkkä ja kuivaihoisille hiontaa ei ensisijaisesti toteuteta hoidon tehokkuuden vuoksi.

-Lymfaattinen Kuukivi kasvohoito 99€

Lymfaattinen Kuukivi kasvohoito 1h 15-30min sisältää ihon puhdistuksen, AHA- ja BHA hedelmähappokuorinnan, seerumin, syväkosteuttavan naamion, hoitovoiteen, kulmien muotoilun sekä rentouttavan lymfaattisen kuukivihieronnan.

Kuukivi kasvohoito on sekä syväpuhdistava, kosteuttava että erittäin rentouttava. Kuukivet rauhoittavat ja virkistävät mieltä ja poistavat elimistöstä jännityksiä, turvotusta ja kuona-aineita. Hoito soveltuu kaikille ihotyypeille, myös raskaana oleville.

-Lymfaattinen kasvohoito 89€

Lymfaattinen kasvohoito 1h 15-30min sisältää ihon puhdistuksen, kuorinnan, seerumin, naamion, hoitovoiteen, kulmien muotoilun sekä rentouttavan lymfaattisenhieronnan.

Lymfaattinen kasvohoito toteutetaan ihotyyppisi ja ihosi tarpeiden mukaisesti ja se sopii kaikille ihotyypeille. Lymfa sopii myös kaikille ja on erityisen rentouttava, mieltä ja kehoa puhdistava sekä kuona-aineita ja nestekiertoa elvyttävä hoito.Kasvohoitojen lisähoidot

-Lymfaattinen kasvojen kuukivihieronta 39€

Kasvojen ja kaulan alueen lymfaattinen hieronta 30min rauhoittaa ja virkistää mieltä sekä kehoa. Kuukivet poistavat jännityksiä, elvyttävät nestekiertoa ja poistavat kuona-aineita elimistöstä. Ihana hellä hieronta kiireiselle, väsyneelle ja muuten vain virkistystä kaipaavalle.

-Silmänympäryshoito 29€

Silmänympäryshoito 1h sisältää silmänympärysihon puhdistuksen, tummuutta ja turvotusta vähentävän seerumin, syväkosteuttavan ja silmänympärysihoa kiinteyttävän naamion, hoitovoiteen sekä kevyen lymfaattisen paineluhieronnan silmänympärys alueelle.

Silmänympäryshoito soveltuu hyvin yhdistettäväksi kasvohoitoon, mutta on hemmotteleva myös yksinään. Hoito soveltuu sinulle, jos kärsit tummista silmänalusista, turvotuksesta ala- tai yläluomella tai silmänympärysihosi on kuiva tai kaipaa kiinteytystä.

Hoidossa tehdään naamio silmän päälle, jolloin silmät suljetaan n.10min ajaksi. Mikäli sinulla on ahtaanpaikan kammoa, hoito on haasteellinen toteuttaa- muttei mahdoton. Kerrothan erityistarpeistasi etukäteen niin valmistelemme hoidon sinulle sopivaksi. Muuten hoito soveltuu kaikille.

-Kasvojen lymfahieronta 27€

Kasvojen lymfahieronta 30min avaa mielesi kuulemaan kehoa. Paineluterapia rentouttaa syvästi, vähentää jännitystä -niin henkistä kuin fyysistä, auttaa poistamaan kuona-aineita elimistöstä ja parantaa nestekiertoa helpottaen näin turvotusta. Hieronta sopii rentoutusta, omaa-aikaa ja virkistystä kaipaaville sekä säännöllisenä hoitona ummetukseen, turvotukseen, ennen ja jälkeen kirurgisten toimenpiteiden sekä hidastamaan ikääntymisen merkkejä.

-Pitkä kasvohieronta 20€

30min hemmotteleva ja rentouttava kasvohieronta, jolla voidaan poistaa myös kasvojen alueen lihaskireyksiä ja jännityksiä. Hoidossa hierotaan decolte, kaula ja kasvojen alue tai toiveidesi mukaan niskan seutua. Helposti yhdistettävissä kasvohoitoon.

Hoito soveltuu kaikille, paitsi mikäli sinulla on erittäin rasvainen ja tulehtunut iho kuten akne.

Ihoanalyysi 19

Analyysissämme 20-30min käymme läpi kasvojesi ihon kokonaisuudessaan- selvitetään ihotyyppisi, ihosi tarpeet ja saat näihin sopivat ohjeistukset tulokselliseen kotihoitoon.

Minimanikyyri 17€

Mekaaninen ihonpuhdistus 13

Mekaaninen ihonpuhdistus tehdään tarvittaessa kasvohoidon yhteydessä lähes kivuttomasti. Menetelmällä poistetaan ihosta epäpuhtauksia.

-Kangasnaamio 13€

Kasvohoidon yhteydessä on mahdollista käyttää erikois kasgasnaamiota lisäämään tuloksia ihonhoidossa. Valikoimistamme löytyy naamiot akneihon hoitoon, pigmenttimuutoksille sekä rauhoittavat naamiot.
K
aikki hintamme sisältävät arvonlisäveron 24%