↑ Palaa kohteeseen Kosmetologi

Kasvohoidot

 

KASVOHOIDOT

Kaikki kasvohoitomme tehdään asiakaskohtaisesti, juuri sinun ihollesi sopivalla tavalla. Useimmat hoitomme sopivat kaikille ihotyypeille.

Kaikkiin hoitoihin on mahdollista yhdistää lisäpalveluita. Kulmien muotoilu kuuluu meillä kaikkien kasvohoitojen hintaan.

 

Erikois- ja laitekasvohoidot soveltuvat tavoitteelliseen ihonhoitoon, kun kaipaat tuloksia tai muuten hoidat ihoasi säännöllisesti. Hoito toteutaan toiveidesi mukaan huomioiden tarkasti ihosi kunto ja tarpeet.

Kaikki kasvohoitomme tehdään asiakaskohtaisesti, juuri sinun ihollesi sopivalla tavalla. Useimmat hoitomme sopivat kaikille ihotyypeille, huomaathan muutamat rajoitteet hoitokohtaisesti.

Mikäli sinulla on flunssa tai akuutti huuliherpes, varattu hoitoaika tulee siirtää.


Kaikki kasvohoitomme -Anumati Naturals- (muotoilu sisältyy hintaan)

-Nuorten kasvohoito (alle 18v.) 53

Nuorten kasvohoito 1h 15-30min sisältää ihon puhdistuksen, kuorinnan, naamion, seerumin, hoitovoiteen, kulmien muotoilun sekä hieronnan. Hoito toteutetaan ihotyyppisi ja ihosi tarpeiden mukaisesti. Usein käytämme nuorten hoidoissa myös kivutonta ultraäänilaitetta ihon puhdistamiseen sekä mekaanista puhdistusmenetelmää.

-AHA- ja BHA -hedelmähappokuorinta kasvohoito 73€

Anumati Naturals tarjoaa käyttöömme ilmiömäisen erikois AHA- ja BHA-hedelmähappo kasvohoidon 1h 15-30min, joka sisältää ihon puhdistuksen, AHA- ja/tai BHA -hedelmähappokuorinnan, seerumin, syväkosteuttavan naamion, hoitovoiteen, kulmien muotoilun sekä rentouttavan hieronnan.

Hedelmähappohoito sopii kaikille ihotyypeille. Hedelmähapot ovat hellävaraisia ja niitä on kahta erilaista, joita voi hoidon tuloksesta riippuen yhdistää- syväpuhdistavana tai kiinteyttävänä. Lopputuloksena pehmeä, kirkas ja kosteutettu iho. Hoito on paras toteuttaa muutama päivä ennen H -hetkeä, jolloin kasvosi loistavat sinulle tärkeinä hetkinä.

-DETOX -syväpuhdistava kasvohoito 83€

Suuren suosion saavuttanut Anumati Naturals erikoiskasvohoito DETOX -syväpuhdistava hoito 1h 15-30min on hoitolamme menestys kasvohoito syystäkin. Hoito tarjoaa paljon hemmottelua ja hyvää oloa sekä heti näkyviä tuloksia iholla.

DETOX-hoito sisältää ihon puhdistuksen, DETOX ja ENERGY naamiot, seerumin, hoitovoiteen, kulmien muotoilun sekä rentouttavat hieronnat jaloille sekä hartia-pääseudulle tai halutessasi niskan alueelle.

DETOX -hoito sopii kaikille ihotyypeille ollen rentouttava ja tehokas. Hoito syväpuhdistaa ihoa tehokkaasti, hoitaa juonteita kiinteyttäen ihoa, kirkastaa ja poistaa kuona-aineita ilmiömäisesti. Ensimmäisen hoitokerran jälkeen näet jo selviä tuloksia- puhdistuneen, kirkaan ja virkistyneen ihon. Sarjahoitona DETOX tarjoilee tuloksellisempaa ihonhoitoa rakkaudesta luontoon ja ihoon. Maksimissaan 2 hoitosarjaa vuodessa hoidon tehokkuuden vuoksi. Sopii myös raskaana oleville.

-ANTI-AGING Kuolleenmeren kasvohoito 75€

Kuolleenmeren kasvohoito 1h15-30min sisältää ihon puhdistuksen, kuolleenmeren suolakuorinnan, kuolleenmeren syväpuhdistavan mutanaamion, kosteuttavan hoitovoiteen, kulmien muotoilun sekä rentouttavan hieronnan.

Kuolleenmeren kasvohoito on erinomainen valinta, kun ihosi kaipaa syväpuhdistusta, kärsii turvotuksesta, kaipaa kirkastusta ja hoitavuutta. Hoito sopii kaikille ihotyypeille, raskaana oleville eikä kuivata ihoa. Yhden hoidon jälkeen tulokset huomattavat.

-Ultraääni kasvohoito 75

Ultraääni kasvohoito 1h15-30min sisältää ihon puhdistuksen, kivuttoman ultraäänikuorinnan, seerumin, naamion, hoitovoiteen, kulmien muotoilun sekä rentouttavan hieronnan.

Hoito soveltuu kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivuudesta kärsiville sekä miehille. Ultraääni nostaa hellävaraisesti mutta tehokkaasti epäpuhtauksia iholta vielä useita päiviä hoidon jälkeen ollen näin puhdistava hoitomenetelmä. Hoito kosteuttaa, kirkastaa ja hoitaa juonteita tehokkaasti.

Mikäli olet raskaana tai käytät sydämentahdistinta hoitoa ei suositella.

-Timanttihionta kasvohoito 75€

Timanttihionta kasvohoito 1h 15-30min sisältää ihon puhdistuksen, timanttihionnan, seerumin, kosteuttavan naamion, hoitovoiteen sekä kulmien muotoilun.

Timanttihionta hoito soveltuu erityisen hyvin ihon puhdistukseen, aknen hoitoon sekä kiinteyttämään ihoa. Timanttihionnalla lisäksi vaalennetaan ja häivytetään arpia, pigmenttimuutoksia ja juonteita tehokkaasti. Hoito on hellävarainen, mutta herkkä ja kuivaihoisille hiontaa ei ensisijaisesti toteuteta hoidon tehokkuuden vuoksi.


Kasvohoitojen lisähoidot

-Silmänympäryshoito 29€

Silmänympäryshoito 1h sisältää silmänympärysihon puhdistuksen, tummuutta ja turvotusta vähentävän seerumin, syväkosteuttavan ja silmänympärysihoa tehokkaasti kosteuttavan naamion sekä kevyen lymfaattisen paineluhieronnan silmänympärys alueelle.

Silmänympäryshoito soveltuu hyvin yhdistettäväksi kasvohoitoon, mutta on hemmotteleva myös yksinään. Hoito soveltuu sinulle, jos kärsit tummista silmänalusista, turvotuksesta ala- tai yläluomella tai silmänympärysihosi on kuiva tai kaipaa kiinteytystä.

Hoidossa tehdään naamio silmän päälle, jolloin silmät suljetaan n.10min ajaksi. Mikäli sinulla on ahtaanpaikan kammoa, kerrothan siitä etukäteen. Hoito soveltuu kaikille.

-Kasvojen lymfahieronta 27€

Kasvojen lymfahieronta 30min avaa mielesi kuulemaan kehoa. Paineluterapia rentouttaa syvästi, vähentää jännitystä -niin henkistä kuin fyysistä, auttaa poistamaan kuona-aineita elimistöstä ja parantaa nestekiertoa helpottaen näin turvotusta. Hieronta sopii rentoutusta, omaa-aikaa ja virkistystä kaipaaville sekä säännöllisenä hoitona ummetukseen, turvotukseen, ennen ja jälkeen kirurgisten toimenpiteiden sekä hidastamaan ikääntymisen merkkejä.

-Pitkä kasvohieronta 20€

30min hemmotteleva ja rentouttava kasvohieronta, jolla voidaan poistaa myös kasvojen alueen lihaskireyksiä ja jännityksiä. Hoidossa hierotaan decolte, kaula ja kasvojen alue tai toiveidesi mukaan niskan seutua. Helposti yhdistettävissä kasvohoitoon.

Hoito soveltuu kaikille, paitsi mikäli sinulla on erittäin rasvainen ja tulehtunut iho kuten akne.

Mekaaninen ihonpuhdistus 13

Mekaaninen ihonpuhdistus tehdään tarvittaessa kasvohoidon yhteydessä lähes kivuttomasti. Menetelmällä poistetaan ihosta epäpuhtauksia.


K
aikki hintamme sisältävät arvonlisäveron 24%