↑ Palaa kohteeseen Kosmetologi

Ehostukset

EHOSTUKSET

Meikkimme ovat luonnon meikkejä, joilla loihditaan niin säteilevät morsiamet, hengittävät päiväehostukset ja säihkyvät pikkujoulumeikit.

Meille on mahdollista tulla myös harjoittelemaan ehostusta meikkiopastuksen merkiessä yksittäin ja ryhmässä, aikuiset ja nuoret. Opastuksissa pureudutaan haasteisiin, mitä arkimeikkaamisessa voi olla, opastetaan tämän päivän trendimeikkien teossa, käydään läpi juuri sinulle sopivaa värimaailmaa, sinulle sopivia meikkejä ja siveltimiä niin arkeen kuin juhlaan sen mukaan kuin sinusta tuntuu sopivalta.

Morsiusmeikkimme sisältää sekä koe- että häämeikin. Sekä morsius- että erilaisiin juhlameikkeihin suosittelen ottamaan kuvan mukaan (ei tietenkään pakollista), josta ilmenee juhlasun väri jolloin saadaan täydellinen juhlalook aikaan asuun sopivasti.Asiakkaiden ajatelmia:

Marja 22v: ”En ollut uskoa silmiäni nähdessäni itseni peilistä pikkujoulujen jälkeen- meikki oli edelleen moitteeton vaikka se oli tehty aamulla varhain, ripsinauhat eivät irsottaneet yhtään ja muutama päivä meikin jälkeen tajusin, että ihokaan ei kukkinut yhtään hengittävän meikin ansiosta. Upea ja loistavasti pysyvä meikki vieläpä luomu meikeillä!”

Ella 47v: ”Juhlameikki osui ihan nappiin: se kohotti itsetuntoani, sai minut tuntemaan itseni kauniiksi ja muiden päät kääntymään. Tuntui loisteliaalta, kuitenkin omalta itseltä. Sain meikin tekijältä todella paljon hyviä meikkivinkkejä ikäiselleni- vaikka menin vain meikkiin. Häämeikkini aion ehdottomasti uusia hääpäivänämme SpaCarassa.”Päivä 45-60min 35€

Ilta 60min 50€

Morsiusmeikki (sisältää koemeikin) 75-Meikkiopastus (sis. Meikin ja opastuksen) 59€*

*Meikkiopastukset ryhmille 59€ +5€ /hlö
K
aikki hintamme sisältävät arvonlisäveron 24%