IhanaElo® -Hyvinvointipalvelut

Kosmetologiset palvelut ovat saaneet vahvistusta monipuolisesta IhanaElo® -Hyvinvointipalvelusta, jonka ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme yhä enemmän hyvinvointia, joka kantaa pitkälle. Et saa vain pikaista personal trainer opastusta liikunnallisempaan elämän tapaan, vaan koko elämäsi mullistavan matkan itseesi. Hyvinvointimatkallasi laitamme kuntoon sekä ruokavalion, liikunnalliset tottumuksesi, huomioimme oikeanlaisen palautumisen ja levon osana hyvää arkea ja ehkä jopa tärkeimpänä, saat mahdollisuuden aloittaa ihan alusta itsesi parissa Elämän Sallimisen jaksolla.

Hyvinvointiohjaukset ovat hyvin monipuolisia, kaikille sopivia kokonaisuuksia, jotka avaamat mahdollisuuden muuttaa omia elämäntapoja pysyvästi lyhyiden diettien sijaa tai kun innostus lopahtaa. Hyvinvointiohjaajana kuljen rinnallasi koko matkan auttaen sinua saavuttamaan tavoitteesi, on se painon pudottaminen, liikunnan ilon löytäminen, parempi jaksaminen arjessa tai henkinen hyvinvointi. Itse päätät lähdetkö mukaan vain osalle hyvinvointipaketin tarjoamista kokonaisuuksista (2kk) vai valitsetko kokonaisvaltaisen, monipuolisen koko paketin tukemaan elämäsi pysyvää muutosta (4kk). Hyvinvointimatkasi voit käydä läpi yksin tai ryhmässä.

 

Ensimmäinen suomalainen kosmetologi Caroliina Takala, joka kouluttautui IhanaElo® -Hyvinvointiohjaajaksi:

Olen innostuja ja täysillä mukana siinä, mitä aloitan, on kyseessä kokeisiin valmistautuminen, elämäntapamuutos tai uuden ruokareseptin testailu. 

Hyvinvoinnilla on minulle valtava arvo. Erityisesti luonnossa liikkuminen on suuri voimavarani, joka on kantanut minua. Elämänmatkaani mahtuu laajalti kokemuksia itsensä hyväksymisen ja mielen hyvinvoinnin tiimoilta niin henkilökohtaisesti kuin vierellä kulkijana. Elämääni ovat vaikuttaneet niin pitkittynyt stressi kuin suolistovaivat (IBS). Henkinen hyvinvointi on minulle todella iso asia. Se luo pohjaa kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille, liikunnasta monipuoliseen ravintoon, palautumiseen ja ihmissuhteisiin. 

Vahvuuteni palvella juuri sinua on herkkyys ja taito kuunnella sekä kokemukseni elämäni hyvinvointimatkalta. Olen hyvinvointiyrittäjä ja henkilökohtainen avustaja. Koulutukseltani olen myös SKY-kosmetologi, kosmetiikkaneuvoja, terveysliikunnanohjaaja. Olen suorittanut lähihoitajan perusopinnot. Autistinen veljeni on tuonut paljon iloa ja erilaisuuden arvostamista elämään. Teen aktiivisesti vapaaehtoistyötä Ystävänkortti Toiminnan kanssa.

IhanaElo palveluhinnasto

IhanaElo®-Hyvinvointivalmennus hinnasto Hinnasto voimassa 1.3.2019 alkaen- Hyvinvointivalmennus sisältää osa-alueet, joita voit ostaa kokonaisena pakettina tai erillisenä osana: -Hyvinvoinnin Alkukartoitus (tehdään aina ennen paketin tai sen osan aloittamista) 1. Ravinto ja Painonhallinta/ Ravintovalmennus (Ihanaa Eloa ravinnosta -valmennus 8vkoa/2kk) 2. Liikunta ja Arkiaktiivisuus (Ihanaa Eloa aktiivisuudesta -valmennus 8vkoa/2kk) 3. Uni ja Palautuminen (Ihanaa Eloa ja lisää energiaa …

Katso sivun »