elo 27

Kiitos

Heippa kaikille,

Syksy sen kun etenee kovaa vauhtia – tuntuu että itse koetan vain pysyä mukana vauhdissa. Uuden opiskelupaikan myötä on tullut paljon uusia mielenkiintoisia elementtejä elämääni, jota lähden kohtaamaan enemmän kuin innolla. Syksy on ollut myös täynnä ajatuksia tulevista käänteistä ja muutos onkin isoin sana tälle ajanjaksolle.

Olen päättänyt sulkea liikkeeni toistaiseksi 31.10.2019 alkaen. Elämän uudet tuulet kutsuvat ja aion seurata sisäistä ääntäni. Olen nauttinut työstäni valtavasti ja nyt tuntuu, että on hieno hetki päättää uurastukseni.
Sydämellinen kiitos rakkaille asiakkailleni, ilman teitä en olisi elänyt tätä unelmaa todeksi. On nöyrän kiitoksen aika ja katsottava mitä muuta elämä haluaa antaa.

Mitä muutos käytännössä tarkoittaa sitten.
Nyt opiskelen ja ohjaan illat liikuntaa, jonka lisäksi palvelen vielä teitä 31.10 asti ja olen siis paikalla, kun olemme sopineet hoitoajasta. Hoitotyö tulee päättymään 24.10.2019.

Hoitolahjakortteja emme enää myy. Pyydämmekin ystävällisesti sinua, jolla on VOIMASSAOLEVA HOITOLAHJAKORTTI käyttämään lahjakortit 24.10.2019 mennessä. Tämän jälkeen kortit eivät ole enää voimassa. Huomaathan, että kortit ovat tarkoitettu käytettäväksi hoitoihin eivätkä ole muutettavissa rahaksi tai tuotteiksi.
Pyydänkin sinua varaamaan hoitoajan viipymättä jättämällä tekstiviestin. Vastaan sinulle heti kun pystyn.

Uusia asiakkaita emme valitettavasti enää ota vastaan, ellei kyseessä ole edellä mainittu hoitolahjakortti, ajankäytöllisistä syistä.

Vielä kerran KIITOS sinulle, kun mahdollistit haaveeni toteutumisen olemalla asiakkaani. Jään kaipaamaan hoitohetkiä kanssanne, henkeviä keskusteluja, naurun ilosointeja – en unohda niitä toivottavasti koskaan. Kasvatitte minua ihmisenä valtavasti. Moikataan ja jutellaan, mikäli tiemme kohtaa jossain!

Ilolla kohti uusia unelmia ja mielenkiintoista elämää! Nautitaan jokapäiväistä täysillä!

Onnea, seikkailuja ja iloa elämääsi toivottaa
Caroliina, SKY-Kosmetologisi

elo 11

LIIKUNTARYHMÄT ALKAVAT SYYSKUUSSA 2019

Hei vain kaikille,

 

Moni jo tietääkin muutamasta muutoksesta hoitolassamme. Alun alkaen tarkoitus oli, että olisin pitänyt vähän kesälomaa nyt elokuun puolivälistä alkaen mutta päädyinkin opintielle. Olen siis aloittanut jälleen opinnot, jotka todennäköisesti vievät n. 2vuotta. Koulupäiväni vaihtuvat viikottain, jonka vuoksi olemme joutuneet hetkellisesti sulkemaan nettiajanvarauksemme- pyrimme avaamaan sen mahdollisimman pian kunhan tilanne selkenee meille itsellemmekin. Pahoittelenkin tästä aiheutuvaa harmia ja pyydänkin ystävällisesti tekemään ajanvaraukset tekstarilla tai whatsappilla.

Tulossa on myös useampi laajempi koulutuskokonaisuus, jotka osuvat moniin viikonloppuihin elo-marraskuun välillä, jolloin emme valitettavasti pysty olemaan paikalla. Näistä tiedotan myös, kun on ajankohtaista.

 

Tämän lisäksi aloitan liikunnanohjaamisen Lakeudenportin Kansalaisopistossa syyskuussa 2019. Olette lämpimästi tervetulleita liikkumaan kanssamme niin Töysässä, Ähtärissä ja Alavudella. Kurssit eivät valitettavasti näy kotiin lähetetyissä vihkosissa, sillä asiasta on sovittu vasta sen jälkeen, kun tiedotteet ovat lähteneet jo painoon. Löydät kuitenkin kurssini Kansalaisopiston nettisivuilta kurssitarjonnasta tarkempine kurssikuvauksineen https://opistopalvelut.fi/lakeudenportti/search.php?l=fi&search=caroliina

 

Liikuntaryhmät, joita siis ohjaan kansalaisopistossa syyskuusta 2019 alkaen:

Maanantaisin Ähtäri, Pirkanlinna:
17:00-18:00 Piloxing
18:00-19:00 Barre l
19:00-20:00 Barre ll

Tiistaisin Töysä, Yläasteen sali:
17:30-18:30 Kahvakuula

Keskiviikkoisin Alavus, Kulttuurikeskuksen monitoimisali:
18:30-19:30 Piloxing
19:30-20:30 Barre-treeni

Tunneille ilmoittaudutaan kansalaisopiston kautta ke 21.8.19 alkaen. Tervetuloa nauttimaan liikunnasta kanssani!
Katsotaan, mitä tuleman pitää. Nyt halluan toivottaa kaikille onnea koulutielle, työssäkäyville työn iloa ja lomailijoille rentouttavaa ja piristävää lomaa. Ulkoilkaa, marjastakaa ja nauttikaa Suomen luonnosta!
Me tapaamme hoitolalla tai liikuntaryhmissä.

Liikunnaniloa ja värikästä syksyä kaikille
toivottelee Caroliina, SpaCarasta

kesä 17

Kaksi vuotta hyvinvointia

Ihan pian on kulunut kaksi työntäyteistä vuotta hoitolan avaamisesta. Aika on kulunut hirmu nopeasti työn ja opiskelujen parissa. Nyt tuntuu jopa ”tyhjältä”, kun hetkeen ei ole ollut niin montaa rautaa tulessa ja en oikein vieläkään tajua, että välillä voi olla vähän rennommin.

Monien asiakkaiden kanssa on keskusteltu näiden parin vuoden aikana siitä, kuinka uskalsin tulla yrittämään juuri

Alkava syksy 2017

Töysään, tällaisella ammatilla- eihän täällä ole koskaan ollut ”kauneussalonkia”. Se oli täysi riski, kuten olen useimmille kertonut. En uskonut yhtään, että kukaan tulisi käyttämään palveluani koskaan. Äiti erityisesti oli kauhuissaan, kun itsetuntoni oli hukassa ja hoitolaa oli rakennettu koko kevät yötäpäivää ja tuntemukseni oli, että rakennamme ”tyhjää”. En uskaltanut ajatella mitään positiivista, ajattelin vain että katsotaan mitä tapahtuu, avataan ovet ja teen parin ensimmäisen kuukauden aikana mm. nettisivut valmiiksi, kun todennäköisesti on hiljaista. Ehkä jopa lähden muualle yrittämään.

Toisin kävi.

Saan olla todella kiitollinen jokaiselle asiakkaalleni siitä, kuinka heti otitte tarjoamani palvelun omaksenne. Saan olla kiitollinen kaikesta, mitä olen saanut teille tarjota, on se ollut laatu ihonhoitotuote, ”puheterapia” tai fyysinen parannus. Saan olla kiitollinen myös teidän tuestanne vaikeina hetkinä, kun on tuntunut, että seinät kaatuvat päälle kun töitä on niin hurjasti ja pää ei ole tahtonut pysyä hommassa mukana ja terveyskin on ollut koetuksella. Olen saanut teiltä paljon arvokkaita neuvoja, uusia näkökulmia, ajatuksia tulevasta. ISO KIITOS ihan jokaiselle, joka täytti unelmani menestyvästä hyvinvointihoitolasta. Kiitos, että olen saanut kokeilla siipiäni hyvinvointiyrittäjänä ja luoda jotain ihan toisenlaista kuin mitä täällä on aiemmin koettu.

Kiitos

 

Tulevasta ei koskaan tiedä, mutta haluan luottaa sanoihinne, oppia ottamaan vastaan kiitoksen, kaikenlaiset neuvot ja kehitysehdotukset mitä rohkeasti olette minulle oppineet jakamaan. Toivon, että jatkossakin pystyn tarjoamaan teille kaikkea hyvää parhaalla osaamisellani.

 

Kesä tehdään töitä, hieman hassuilla aikatauluilla perhesyistä, mutta varmasti selviämme. Kiitosta on myös luvassa.

Lisäksi olen saanut kuulla paljon siitä, että minullekin tekisi hyvää lomailla joten uskaltaudun teidän kehottamananne pitää kesäloman elo-syyskuun taitteessa ansaitusti.

 

Toivotan kaikille kesälomalaisille aurinkoista ja leppoisaa kesälomaa, työssäkäyville jaksamista helteiden keskellä ja ihan jokaiselle nautinnollista kesäaikaa sekä rauhallista Juhannusta.

Caroliina, SpaCara

huhti 01

IhanaElo®-Hyvinvointivalmennukset alkavat!

Useimmat asiakkaistani tietävätkin, että olen intohimoinen opiskelija. Viime syksynä aloitin taas uutta kokonaisuutta lähtemällä mukaan IhanaElo -Hyvinvointiohjaajakoulutukseen Keravalle yhdessä Alisa Yli-Villamon tsemppauksella. Tavoitteenani ennen kaikkea oli saada SpaCaran palvelutarjontaan paljon toivottua hyvinvointia, kokonaisvaltaista terveyttä sekä palvelu, josta ihmiset innostuvat, saavat apua ja kannustusta sekä palvelu, jonka avulla kuka tahansa halutessaan voi muuttaa omaa elämäänsä yhä terveellisemmäksi ja voida paremmin niin sisäisesti kuin henkisestikin – ja saavuttaa sellaisia tuloksia, joista ei tee mieli luopua helpolla. No, sainkin palveluvalikoimaamme kaiken tämän sekä paljon hyvää oloa itselleni ja paljon kaikkea sellaista, mitä en osannut edes kuvitella!

Hyvää oloa ulkoliikunnasta

 

Minua itseäni henkilökohtaisesti ei kiinnosta pikadietit, joulun jälkeinen armoton salilla käynti joulukilojen sulattamiseksi tai ainainen kiire ja stressi, joka vie yö unet ja mielenrauhan, vaan kokonaisvaltainen hyvä olo, jota on joka päivä. Ne voi valita itse. Minä halusin ne kaikki, jotta voin hyvin ja voin olla onnellinen sekä tyytyväinen elämääni ja sen kulkuun päivittäin. Minua on aina kiinnostanut terveys ja olen tehnytkin elämäni varrella valintoja sen edistämiseksi, mutta kyllä minullakin paljon korjattavaa on löytynyt. Sellaista korjattavaa, jota ei voi korjata yhdessä yössä vaan on pitänyt käydä pitkä prosessi läpi, enkä olisi itse selvinnyt ilman tsempparia (Alisa). Ja yhä, vaikka koulutus on loppuun saatettu ja omakohtainen valmennuskokemus on läpikäyty, yhä minulla on korjattavaa. Erona on vain, että nyt löydän kehittymiskohteita itse ja osaan tarttua niihin eri tavalla niin, että kasvan kokoajan lähemmäs tyyppiä, joka toivon vielä joskus olevani. Enää minulla ei ole kiire saavuttaa, jotain suurta nyt heti, vaan ymmärrän saavuttavani asioita rauhassa kooten kokonaisuutta asia kerrallaan.

 

Ei ainoastaan yrittäjille, naisille tai senioreille, vaan ihan kaikille monipuolinen, terveellinen ravinto ja ruokarytmi päivittäin, säännöllisesti liikuntaa ja etenkin ulkoilu useita kertoja viikossa, lepo palautumiseen ja oma aika ovat juttuja, joita meistä jokainen tarvitsee voidakseen hyvin ja pystyäkseen elää täyttä elämää, josta voi nauttia. Oma kehityskohtani oli valmennuskokemuksen aikaa ehdottomasti oman ajan löytäminen, ymmärtäminen ja hyväksyminen (se ei ollut erityisen helppoa yrittäjänä), toisaalta myös henkinen hyvinvointi sekä uuden ruokavalion opettelu ärtyvän suolen kanssa kamppaillessa.

Monipuolinen ravinto takaa jaksamisen arjessa ja töissä

Syy tai halu yksilövalmennukseen lähtemiseksi voi olla siis mikä tahansa, kunhan se liittyy sinuun ja siihen, että haluat kestävää muutosta elämääsi. Se voi olla ruokatottumuksiesi päivittäminen, liikunnan lisääminen arkeesi, oman ajan löytäminen, stressinhallinta ja oman mielenrauhan löytäminen, painon pudottaminen terveellä tavalla, omien ”huonojen” tapojen ja tottumusten muuttaminen tai uusien suuntaviivojen järkeistäminen kohti kokonaista hyvinvointimatkaa, jolloin muutetaan elämää pala kerrallaan kohti pysyvää hyvää oloa.

 

Hyvä syy ohjausta hakemiseksi voi olla jopa koko työyhteisön hyvinvoinnin lisääminen ja sitä kautta tuloksen kasvattaminen. Mikä olisi parempaa, kuin tarjota työntekijöille mahdollisuus kestävään kokonaisvaltaiseen hyvään oloon? Ei varmaan mikään.

Tai haluaisitko käydä läpi hyvinvointikokemuksesi kumppanisi, perheesi tai ystäviesi kanssa ryhmässä? Joillekin ryhmän tuki voi olla korvaamaton ja auttaa etenemään omalla polulla samalla muilta oppien ja jakaen omia kokemuksia.

 

 

Meillä on nyt upea palvelu, IhanaElo, joka mahdollistaa oman hyvinvointimatkan aloittamisen yksin tai ryhmässä, pieninä osina (2kk) tai kokonaisena hyvinvointimatkana (4kk). Itse olen kokenut koko hyvinvointimatkan (4kk) ja olen erittäin tyytyväinen, että lähdin koulutukseen mukaan, vaikka se veikin paljon aikaa, oli ajoittain uuvuttavaa työstää omia heikkoja kohtia, mutta se antoi enemmän kuin otti. Itse sain kokea ja nyt jälkikäteen nähdä muutoksia, mitä valmennus minulle tarjosi ja oli aivan ihanaa kuulla teiltä asiakkailta palautetta omasta kehittymisestäni niin omalla hyvinvointimatkallani kuin ohjaajatyötä harjoitellessani. Palautteet antoivat paljon iloa ja kiitoksen aihetta ja tsemppasivat jatkamaan rohkeasti loppuun asti niin, että olen nyt valmis auttamaan teitä kohti teidän tavoitteita, päämääriä sekä unelmia.

 

Nyt on hyvä aika aloittaa ihana elo, matka kohti pysyviä muutoksia! Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan palveluun hoitolalle sovittuna aikana, voit kysyä palvelusta sähköpostitse tai laittaa vaikka viestin niin soittelen sinulle ja sovitaan sinulle ensimmäinen kartoitustapaaminen (paikan päällä, puhelimitse tai skypella), joka antaa suunnan jota kohti lähdetään kulkemaan, minä sinun tukenasi. Voit myös kurkistaa ajanvarauskalenterista vapaita aikoja ja varata oman aikasi IhanaElo alkukartoitukseen meille SpaCaraan paikan päälle. Pidemmästä matkasta suosittelen kirjoittamaan minulle, niin sovitaan milloin skypetetään tai soitellaan eli voit hyvin käydä hyvinvointimatkan kanssani läpi vaikka Inarista saakka.

 

Innolla ja halulla olla tukena, odotan tulevia hyvinvointikohtaamisia avoimin mielin!

IhanaElo® -Hyvinvointiohjaaja Caroliina Takala

maalis 05

TreenaaKotona.com yhteistyö ja kampanja

Treenaa missä ja milloin vain, kun sinulle parhaiten sopii!

TreenaaKotona.com tarjoaa laajasti erilaisia treenejä niin miehille kuin naisille, senioreille sekä kehitysvammaisille. Treenipankista löytyy treenejä jokaisen makuun, mm. venyttelystä tehokkaisiin lihaskuntojumppiin, joogaan, pilatekseen, sykettä kohottaviin HIIT -treeneihin, kahvakuulaan, taukojumppaan sekä paritanssiin. Treenit voit tehdä koska tahansa, kotona, työpäivän aikana tai missä vain! Sovellusta voit käyttää sekä älypuhelimella, tietokoneella, tabletilla tai kytkeä treenit kätevästi näkymään myös taulutelevisioltasi.

Yhteistyömme myötä voit aina tiedustella kauttamme sekä vuoden että puolen vuoden treenisopimuksia palvelun käyttöön.

Aloitimme yhteistyön TreenaaKotona.comin kanssa

 

Iloa treeneihisi toivottaa Caroliina

 

tammi 02

Uusi vuosi – uudet kujeet?

Heipparallaa ja oikein raikasta alkanutta vuotta 2019!
Spa Carassa vuosi käynnistyy huomenna to 3.1. täydellä vauhdilla. Paljon uutta ja mukavaa on tulossa tulevana vuonna. IhanaElo -ohjaajakoulutus alkaa olla lopputyön tekoa vaille valmis, muutamia koulutuksia on tulossa ja sitä myöten palveluvalikoima paranemassa entisestään sekä paljon muuta. Kerrottakoon niistä, kun on ajankohtaisempaa.

Talvi on aivan mahtavaa!

Voin olla iloinen, että sain viimein yhden aikaavievän, ison projektin loppuun: hoitokuvaukset nettisivuillemme. Viimein ne ovat siellä kaiken kiireen jäljiltä tehtynä- toivottavasti ne palvelevat teitä hoitoja varatessanne ja niitä muuten vain tutkiessa.
Lisäksi listasin useimpien toiveesta ”TOP -hoitolistan” hoidoistamme viime vuoden 2018 perusteella suosituimmista hoidoistamme sekä jaoin asiakkaidemme ajatelmia hoidoistamme.

KASVOHOITOJEMME TOP5:
1. DETOX -Syväpuhdistava erikoiskasvohoito

2. Kuolleenmeren suola- ja mutakasvohoito
3. Cinderella Peel – kemiallinen tuhkimokasvohoito
4. AHA – ja BHA -hedelmähappo kasvohoito
5. Ultraääni kasvohoito

sekä

VARTALOHOITOJEMME TOP3:
1. Niska-hartia-selkä- ja päähieronta 75min
2. Kuolleenmeren suolakuorinta ja mutanaamio koko vartalolle
3. Lymfaattinen hieronta 45min

TOP -listan lisäksi hoitovalikoimamme on saanut täydennystä miesten hoitoihin sekä kaksi uutta Morsiuspakettia: Surprise, yllätyksien paketti sekä hoitolamme nimikko paketti Cara, joka kattaa morsiamen valmistautumisen tärkeään juhlapäivään monipuolisesti.

Lisäksi olemme siirtyneet palvelemaan teitä sopimuksen mukaan. Olemme kuitenkin tavattavissa ti, ke ja to päivisin 9-14- näinä aikoina myös hoitolan puhelin on auki. Edelleen soitamme asiakkaille takaisin, koska hoitoja tehdessä kunnioitetaan asiakkaan rentoutumisrauhaa. Viesteihin ja sähköposteihin vastailen myös heti kun ehdin, työ aikana kuitenkin.

Kiitos asiakkaat mahtavista palautteistanne ja tsemppauksistanne: Ilman teitä ja teidän palautettanne hoitolamme ei menisi eteenpäin. On tärkeää kuulla jatkuvasti, mikä on juuri teille tärkeää ja mitä te toivotte enemmän sekä missä on parannettavaa. Ihanaa, että olette olleet suulaita ja kertoneet- toivon, että olette yhtä avoimia jatkossakin. Iso kiitos!

Hyvin infopainotteinen aloitus tälle vuodelle, paljon on luvassa vuonna 2019. Parempaa vuotta teille kaikille! Nähdään hoitolalla,
Caroliina

marras 16

Spa Cara, loppuvuoden aukiolot ja tapahtumat

marras 14

Teekupposen Äärellä – Jouluinen iltama Maanantaina 10.12. klo 15-18

Teekupposen Äärellä on SpaCaran Jouluinen iltama ennen joulukiireitä ihan kaikille. Olet lämpimästi tervetullut nauttimaan kanssamme herkullista luomu teetä, pientä jouluista purtavaa sekä osallistumaan arvontaan. Iltama järjestetään MAANANTAINA 10.12. KLO15-18.

Iltapäivän aikana on mainio tilaisuus täydentää pukinkonttia hemmottelevilla lahjakorteilla sekä ihanilla hyvinvointi- ja ihonhoitotuotteilla. Samalla on mainiosti aikaa tutustua tarkemmin nykyisiin ja uusiin tuleviin IhanaElo -hyvinvointipalveluihimme.

 

Lämpimästi tervetuloa SpaCaraan!

Caroliina ja Jaana

 

 

marras 05

Pala minusta

Kun katson elämäni kulkua taakse päin, huomaan matkani olleen täynnä kaikenlaista. Paljon erilaista työkokemusta eri aloilta, paljon lyhyt kursseja, laajempia koulutuksia ja erilaisia elämän mullistuksia – hyviä ja vähemmän hyviä. Ennen kaikkea huomaan, että pitkään on ollut kova kiire, paljon stressiä ja asioita, jotka kuormittavat minua henkisesti todella paljon. Ympäriltä on löytynyt asioita, joita en ole edes halunnut myöntää itselleni – esimerkiksi se, että olen todella väsynyt… Otti paljon luonnon päälle, kun perheeni huomautti asiasta ja oli aika katsoa peiliin: Myöntää, nöyrtyä, tuntea epäonnistumista ja riittämättömyyttä. Mielenkiintoisinta näissä tuntemuksissa on ollut se, että olen itse yksin tuntenut ne ja onnistunut salaamaan ne monilta – pitkään jopa itseltäni.

Ulkoilu piristää mieltä ja antaa jaksamista arkeen.

 

”Sinähän olet aina niin iloinen ja täynnä tarmoa.”, ”Kyllä nuorena jaksaa.”. Joka kerta, kun kuulen vastaavia kommentteja olen aika hiljaa. Mietin itsekseni, että niin, tuollainen minun pitäisi pystyä olla, mutta en vain pysty, niin paljon kuin sitä tahtoisin. Koen suurta huonommuutta.

Nämä tuntemukset ovat varjostaneet elämääni jo vuosia. Ne ovat saaneet alkunsa pienistä asioista, muuttuen elämäni varrella haastavammaksi taisteluksi. Ne ovat asioita, jotka antavat minulle vahvuutta ja tekevät minusta sen kuka olen: Aika rikkinäinen, mutta ihan kelpaava.

 

Onneksi minulla on perhe, joka välittää. Jos kukaan ei olisi sanonut, että olisiko nyt aika tehdä jotain – voisin olla vielä enemmän loppu. Uskaltauduin hakemaan apua. Nyt harjoittelen armollisuutta itseäni kohtaan päivittäin. Elän enemmän hetkessä ja kyllä, otan aikaa itselleni. Sitä olisi pitänyt ottaa jo vuosia sitten sen sijaan, että olin aina joko koulussa, töissä tai molemmissa yhtä aikaa enkä sallinut itselleni omaa aikaa. Ja mitä tulee elämänkouluun, olisi pitänyt antaa itseni käsitellä kaikki kipeätkin asiat heti eikä vasta nyt. Parempi nyt kun ei koskaan!

 

Kohtalo tai mihin kukakin tahtoo uskoa, osui kohdalleni viime kesänä kun löysin IhanaElo -hyvinvointiohjaajakoulutuksen. Olen aina ollut innokas opiskelemaan ja kaikki uusi kiinnostaa minua valtavasti – ajattelin haluavani mukaan, vaikka tiesin koulutuksen ottavan aikaa työstä ja elämäni olevan tällä hetkellä kriisipisteessä. Hyvinvointi on kuitenkin lähellä sydäntäni ja useimmat asiakkaani tarvitsevat myös näitä palveluita, joten lähetin hakemuksen.

Nyt marraskuussa alan olla koulutuksen puolivälissä ja valmistuminen häämöttää 2019 helmi-maaliskuulla. Koulutukseen on sisältynyt lähipäiviä, paljon itsenäistä verkko-opiskelua ja tenttien tenttimistä. Paljon olemme harjoitelleet kanssaopiskelijoidemme kanssa toistemme valmentamista ja ohjaaja Alisa tekee koko koulutuksen ajan hyvinvointiohjausta minulle. Samalla siis, kun harjoittelen tulevaa työtä saan itse paljon hyvinvointia.

IhanaElo -hyvinvointiviikonloppuna tavoitteet asetettiin vuoden päähän aarrekartan muodossa.

Vaikka tahti on tiivis, tietoa tulee paljon ja aika on rajallista – olen kokoajan tyytyväisempi, että saan olla mukana. Elämän ei kuulukaan olla ruusuilla tanssimista. Välillä pitää vähän horjahdella, kaatua ja nousta uudelleen. Joka hetkestä voimme oppia jotain!

Se, että valmennamme opintojen aikana toisiamme antaa todella paljon sekä valmennus kokemusta, että uusia näkökulmia omien kipuilujeni työstämiseen. Koen muuttuneeni näiden muutaman kuukauden aikana jo paljon. Mielenkiintoista on nähdä, mitä tulema pitää. Se on varmaa, että tulevaisuus tulee – täynnä haaveita (joita en enää uskonut olevan) ja tavoitteita, joita oikeasti voi jonain päivänä saavuttaa välietappien avulla. Hienoa on ollut tajuta myös, että kaikki mitä joskus halajaa ei olekaan lopulta tärkeintä mitä elämältä odottaa. Haaveet voivat muuttua eikä minun tarvitse olla viiden minuutin päästä samaa mieltä kuin hetkeä aiemmin olin.

 

Hyvinvointi muuttaa näkökulmaa elämään, kehittää arvomaailmaa ja antaa elämälle uuden merkityksen. Kun alkaa hahmottaa mitä itseltä puuttuu, mitä haluaisi lisää jotta elämä olisi hyvää, on helpompaa alkaa koota elämän eri osa-alueista yhtenäistä palapeliä. Itse huomasin myös, että kaikkea ei tarvitse pystyä tehdä yksin. Minulle IhanaElo on antanut paljon vastauksia, myötätuntoa ja kysymyksiä selvittämään mitä todella haluan elämältä, mikä on minulle tärkeintä ja mikä parasta, saavuttamaan haluamani ja pian saan tarjota kokemaani myös sinulle!

Aamupala on tärkein päivän aterioista

 

Terveys on uskomattoman tärkeä asia elämässä. Sitä tulisi jokaisen vaalia ja se tulisi olla kaikista arvokkainta mitä meillä on. Itseä kohtaan tulisi muistaa olla aina lempeä ja armollinen.

 

Ihanaa Eloa ja aitoa elämää oppimassa

Caroliina, Hyvinvointi- ja Jalkahoitola SpaCara

loka 10

Loppuvuoden 2018 infoa

Hoitolassamme sattuu ja tapahtuu- aina on jokin projekti työn alla. Tällä hetkellä kovaa vauhtia etenevät opintoni IhanaElo -hyvinvointiohjaajaksi, joka laajentaa oleellisesti palvelutarjontaamme kevään 2019 aikana. Palaan aiheeseen tiiviimmin vielä vuoden loppupuolella, kunhan almanakka suo aikaa kirjoittelulle.

Opinnoistani johtuen olemme hieman supistaneet aukiolojamme- mutta vain hetkellisesti. Joulun alla olemme jälleen tiiviimmin töissä ja opintojen päätyttyä palailemme laajempiin aukioloihin. Näistä ilmoittelemme myös tarkemmin kun muutokset ovat ajankohtaisia. Infoa tulee löytymään täältä nettisivuiltamme, facebook- ja instagramtileiltämme sekä paikan päältä hoitolalta ja saat meidät kiinni sähköpostilla ja puhelimitse aukioloaikoinamme.

Hoitolamme on poikkeuksellisesti suljettu 16.–26.10.18. Töihin palaamme jälleen ti 30.10.18 klo 9.00.

Lisäksi olemme mukana erilaisissa tapahtumissa, olet lämpimästi tervetullut osallistumaan kaikkiin tapahtumiin kanssamme:

Pe 9.11.18 Ylipään Nuorisoseuralla Hemmotteluilta klo18-21.

La 1.12.18 Hakojärven Joulunavauksessa klo17-19.

Ma 10.12.18 hoitolallamme (SpaCara) Teekupposen äärellä – Jouluinen tapahtuma klo15-18.

 

Syksyisin terveisin, Caroliina

Vanhemmat artikkelit «