«

»

huhti 01

IhanaElo®-Hyvinvointivalmennukset alkavat!

Useimmat asiakkaistani tietävätkin, että olen intohimoinen opiskelija. Viime syksynä aloitin taas uutta kokonaisuutta lähtemällä mukaan IhanaElo -Hyvinvointiohjaajakoulutukseen Keravalle yhdessä Alisa Yli-Villamon tsemppauksella. Tavoitteenani ennen kaikkea oli saada SpaCaran palvelutarjontaan paljon toivottua hyvinvointia, kokonaisvaltaista terveyttä sekä palvelu, josta ihmiset innostuvat, saavat apua ja kannustusta sekä palvelu, jonka avulla kuka tahansa halutessaan voi muuttaa omaa elämäänsä yhä terveellisemmäksi ja voida paremmin niin sisäisesti kuin henkisestikin – ja saavuttaa sellaisia tuloksia, joista ei tee mieli luopua helpolla. No, sainkin palveluvalikoimaamme kaiken tämän sekä paljon hyvää oloa itselleni ja paljon kaikkea sellaista, mitä en osannut edes kuvitella!

Hyvää oloa ulkoliikunnasta

 

Minua itseäni henkilökohtaisesti ei kiinnosta pikadietit, joulun jälkeinen armoton salilla käynti joulukilojen sulattamiseksi tai ainainen kiire ja stressi, joka vie yö unet ja mielenrauhan, vaan kokonaisvaltainen hyvä olo, jota on joka päivä. Ne voi valita itse. Minä halusin ne kaikki, jotta voin hyvin ja voin olla onnellinen sekä tyytyväinen elämääni ja sen kulkuun päivittäin. Minua on aina kiinnostanut terveys ja olen tehnytkin elämäni varrella valintoja sen edistämiseksi, mutta kyllä minullakin paljon korjattavaa on löytynyt. Sellaista korjattavaa, jota ei voi korjata yhdessä yössä vaan on pitänyt käydä pitkä prosessi läpi, enkä olisi itse selvinnyt ilman tsempparia (Alisa). Ja yhä, vaikka koulutus on loppuun saatettu ja omakohtainen valmennuskokemus on läpikäyty, yhä minulla on korjattavaa. Erona on vain, että nyt löydän kehittymiskohteita itse ja osaan tarttua niihin eri tavalla niin, että kasvan kokoajan lähemmäs tyyppiä, joka toivon vielä joskus olevani. Enää minulla ei ole kiire saavuttaa, jotain suurta nyt heti, vaan ymmärrän saavuttavani asioita rauhassa kooten kokonaisuutta asia kerrallaan.

 

Ei ainoastaan yrittäjille, naisille tai senioreille, vaan ihan kaikille monipuolinen, terveellinen ravinto ja ruokarytmi päivittäin, säännöllisesti liikuntaa ja etenkin ulkoilu useita kertoja viikossa, lepo palautumiseen ja oma aika ovat juttuja, joita meistä jokainen tarvitsee voidakseen hyvin ja pystyäkseen elää täyttä elämää, josta voi nauttia. Oma kehityskohtani oli valmennuskokemuksen aikaa ehdottomasti oman ajan löytäminen, ymmärtäminen ja hyväksyminen (se ei ollut erityisen helppoa yrittäjänä), toisaalta myös henkinen hyvinvointi sekä uuden ruokavalion opettelu ärtyvän suolen kanssa kamppaillessa.

Monipuolinen ravinto takaa jaksamisen arjessa ja töissä

Syy tai halu yksilövalmennukseen lähtemiseksi voi olla siis mikä tahansa, kunhan se liittyy sinuun ja siihen, että haluat kestävää muutosta elämääsi. Se voi olla ruokatottumuksiesi päivittäminen, liikunnan lisääminen arkeesi, oman ajan löytäminen, stressinhallinta ja oman mielenrauhan löytäminen, painon pudottaminen terveellä tavalla, omien ”huonojen” tapojen ja tottumusten muuttaminen tai uusien suuntaviivojen järkeistäminen kohti kokonaista hyvinvointimatkaa, jolloin muutetaan elämää pala kerrallaan kohti pysyvää hyvää oloa.

 

Hyvä syy ohjausta hakemiseksi voi olla jopa koko työyhteisön hyvinvoinnin lisääminen ja sitä kautta tuloksen kasvattaminen. Mikä olisi parempaa, kuin tarjota työntekijöille mahdollisuus kestävään kokonaisvaltaiseen hyvään oloon? Ei varmaan mikään.

Tai haluaisitko käydä läpi hyvinvointikokemuksesi kumppanisi, perheesi tai ystäviesi kanssa ryhmässä? Joillekin ryhmän tuki voi olla korvaamaton ja auttaa etenemään omalla polulla samalla muilta oppien ja jakaen omia kokemuksia.

 

 

Meillä on nyt upea palvelu, IhanaElo, joka mahdollistaa oman hyvinvointimatkan aloittamisen yksin tai ryhmässä, pieninä osina (2kk) tai kokonaisena hyvinvointimatkana (4kk). Itse olen kokenut koko hyvinvointimatkan (4kk) ja olen erittäin tyytyväinen, että lähdin koulutukseen mukaan, vaikka se veikin paljon aikaa, oli ajoittain uuvuttavaa työstää omia heikkoja kohtia, mutta se antoi enemmän kuin otti. Itse sain kokea ja nyt jälkikäteen nähdä muutoksia, mitä valmennus minulle tarjosi ja oli aivan ihanaa kuulla teiltä asiakkailta palautetta omasta kehittymisestäni niin omalla hyvinvointimatkallani kuin ohjaajatyötä harjoitellessani. Palautteet antoivat paljon iloa ja kiitoksen aihetta ja tsemppasivat jatkamaan rohkeasti loppuun asti niin, että olen nyt valmis auttamaan teitä kohti teidän tavoitteita, päämääriä sekä unelmia.

 

Nyt on hyvä aika aloittaa ihana elo, matka kohti pysyviä muutoksia! Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan palveluun hoitolalle sovittuna aikana, voit kysyä palvelusta sähköpostitse tai laittaa vaikka viestin niin soittelen sinulle ja sovitaan sinulle ensimmäinen kartoitustapaaminen (paikan päällä, puhelimitse tai skypella), joka antaa suunnan jota kohti lähdetään kulkemaan, minä sinun tukenasi. Voit myös kurkistaa ajanvarauskalenterista vapaita aikoja ja varata oman aikasi IhanaElo alkukartoitukseen meille SpaCaraan paikan päälle. Pidemmästä matkasta suosittelen kirjoittamaan minulle, niin sovitaan milloin skypetetään tai soitellaan eli voit hyvin käydä hyvinvointimatkan kanssani läpi vaikka Inarista saakka.

 

Innolla ja halulla olla tukena, odotan tulevia hyvinvointikohtaamisia avoimin mielin!

IhanaElo® -Hyvinvointiohjaaja Caroliina Takala

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>