«

»

maalis 05

TreenaaKotona.com yhteistyö ja kampanja

Treenaa missä ja milloin vain, kun sinulle parhaiten sopii!

TreenaaKotona.com tarjoaa laajasti erilaisia treenejä niin miehille kuin naisille, senioreille sekä kehitysvammaisille. Treenipankista löytyy treenejä jokaisen makuun, mm. venyttelystä tehokkaisiin lihaskuntojumppiin, joogaan, pilatekseen, sykettä kohottaviin HIIT -treeneihin, kahvakuulaan, taukojumppaan sekä paritanssiin. Treenit voit tehdä koska tahansa, kotona, työpäivän aikana tai missä vain! Sovellusta voit käyttää sekä älypuhelimella, tietokoneella, tabletilla tai kytkeä treenit kätevästi näkymään myös taulutelevisioltasi.

Yhteistyömme myötä voit aina tiedustella kauttamme sekä vuoden että puolen vuoden treenisopimuksia palvelun käyttöön.

Aloitimme yhteistyön TreenaaKotona.comin kanssa

 

Iloa treeneihisi toivottaa Caroliina

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>