«

»

tammi 02

Uusi vuosi – uudet kujeet?

Heipparallaa ja oikein raikasta alkanutta vuotta 2019!
Spa Carassa vuosi käynnistyy huomenna to 3.1. täydellä vauhdilla. Paljon uutta ja mukavaa on tulossa tulevana vuonna. IhanaElo -ohjaajakoulutus alkaa olla lopputyön tekoa vaille valmis, muutamia koulutuksia on tulossa ja sitä myöten palveluvalikoima paranemassa entisestään sekä paljon muuta. Kerrottakoon niistä, kun on ajankohtaisempaa.

Talvi on aivan mahtavaa!

Voin olla iloinen, että sain viimein yhden aikaavievän, ison projektin loppuun: hoitokuvaukset nettisivuillemme. Viimein ne ovat siellä kaiken kiireen jäljiltä tehtynä- toivottavasti ne palvelevat teitä hoitoja varatessanne ja niitä muuten vain tutkiessa.
Lisäksi listasin useimpien toiveesta ”TOP -hoitolistan” hoidoistamme viime vuoden 2018 perusteella suosituimmista hoidoistamme sekä jaoin asiakkaidemme ajatelmia hoidoistamme.

KASVOHOITOJEMME TOP5:
1. DETOX -Syväpuhdistava erikoiskasvohoito

2. Kuolleenmeren suola- ja mutakasvohoito
3. Cinderella Peel – kemiallinen tuhkimokasvohoito
4. AHA – ja BHA -hedelmähappo kasvohoito
5. Ultraääni kasvohoito

sekä

VARTALOHOITOJEMME TOP3:
1. Niska-hartia-selkä- ja päähieronta 75min
2. Kuolleenmeren suolakuorinta ja mutanaamio koko vartalolle
3. Lymfaattinen hieronta 45min

TOP -listan lisäksi hoitovalikoimamme on saanut täydennystä miesten hoitoihin sekä kaksi uutta Morsiuspakettia: Surprise, yllätyksien paketti sekä hoitolamme nimikko paketti Cara, joka kattaa morsiamen valmistautumisen tärkeään juhlapäivään monipuolisesti.

Lisäksi olemme siirtyneet palvelemaan teitä sopimuksen mukaan. Olemme kuitenkin tavattavissa ti, ke ja to päivisin 9-14- näinä aikoina myös hoitolan puhelin on auki. Edelleen soitamme asiakkaille takaisin, koska hoitoja tehdessä kunnioitetaan asiakkaan rentoutumisrauhaa. Viesteihin ja sähköposteihin vastailen myös heti kun ehdin, työ aikana kuitenkin.

Kiitos asiakkaat mahtavista palautteistanne ja tsemppauksistanne: Ilman teitä ja teidän palautettanne hoitolamme ei menisi eteenpäin. On tärkeää kuulla jatkuvasti, mikä on juuri teille tärkeää ja mitä te toivotte enemmän sekä missä on parannettavaa. Ihanaa, että olette olleet suulaita ja kertoneet- toivon, että olette yhtä avoimia jatkossakin. Iso kiitos!

Hyvin infopainotteinen aloitus tälle vuodelle, paljon on luvassa vuonna 2019. Parempaa vuotta teille kaikille! Nähdään hoitolalla,
Caroliina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>