«

»

marras 14

Teekupposen Äärellä – Jouluinen iltama Maanantaina 10.12. klo 15-18

Teekupposen Äärellä on SpaCaran Jouluinen iltama ennen joulukiireitä ihan kaikille. Olet lämpimästi tervetullut nauttimaan kanssamme herkullista luomu teetä, pientä jouluista purtavaa sekä osallistumaan arvontaan. Iltama järjestetään MAANANTAINA 10.12. KLO15-18.

Iltapäivän aikana on mainio tilaisuus täydentää pukinkonttia hemmottelevilla lahjakorteilla sekä ihanilla hyvinvointi- ja ihonhoitotuotteilla. Samalla on mainiosti aikaa tutustua tarkemmin nykyisiin ja uusiin tuleviin IhanaElo -hyvinvointipalveluihimme.

 

Lämpimästi tervetuloa SpaCaraan!

Caroliina ja Jaana

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>